≫ 

Policija ispituje da li je mladić koji je bio uz momka koji je umirao na Novom Beogradu njegov ubica

Osumnjičeni za ubistvo je navodno drugar koji je sa ranjenim Ivanom dozivao pomoć i vikao "izdrži"

  • 1
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Foto ilustracija: Shutterstock

Policija ispituje da li je Ivana T. (22) ubio upravo drugar koji je bio uz njega dok je krvario i dozivao pomoć. Mladić je preminuo nakon što je nekoliko sati nakon dočeka srpske Nove godine, uboden nožem u grudi na Novom Beogradu, nedaleko od zgrade u kojoj živi.

Policija je munjevitom akcijom uspela da uhapsi dvadesetogodišnjeg osumnjičenog za ovaj zločin. Ubijeni Ivan nije imao kriminalni dosije, a postoji sumnja da je motiv napada bila svađa koja se dogodila na žurki na kojoj je bio, a koju je on napustio oko dva sata ujutru.

Kako se nezvanično navodi, osumnjičeni za ubistvo je navodno drugar koji je sa ranjenim Ivanom dozivao pomoć i vikao "izdrži". Kada ga je ubo shvatio je šta je uradio i počeo paničnio da doziva pomoć i očajnički mu viče "izdrži, izdrži".

Ivan Trifunović Ivan T, Foto: Facebook/I.T.

- Na kameri se vidi kako otac silazi da vidi gde mu je sin. U tom momentu se vidi kako jedan mladić beži sa lica mesta. Međutim, nedugo zatim se vraća. On i otac mladića ubacuju u automobil i voze u bolnicu. Ranjeni Ivan bio je živ na putu do bolnice, ali tada je iskrvario i preminuo - kaže izvor za Kurir.

Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali, nažalost, nisu uspeli.

Otac ubijenog Ivana je potvrdio da je njegov sin bio na dočeku Nove godine u kraju.

- Vratio se kući oko pola tri. Nešto kasnije zazvonio mu je telefon i on je izašao iz stana. Nakon nekog vremena našao sam ga na stazi, pored njega je bio njegov drug, držao ga je i vikao mu: "Izdrži!". Zajedno smo ga ubacili u automobil i prevezli u Urgentni centar - rekao je nesrećni otac, slomljen od bola, i dodao da veruje da će policija utvrditi sve detalje tragedije jer on ne zna ko mu je i zašto ubio sina, i to na oko 500 metra od kućnog praga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    14. januar 2021 | 23:24

    BOZE DRAGI POMOGNI OVOJ OMLADINI URAZUMI IH I UPUTI IH NA PRAVI PUT DA ZIVE KAO SAV NORMALAN SVET. SVAKI DAN JE GORI OD PREDHODNOG GINU NAM DECA,NESTAJE OMLADINA ZBOG KOJEKAKVIH GLUPOSTI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA