≫ 

Da nije bilo bandere, majka i dete bili bi mrtvi: Umalo tragedija na raskrsnici u Valjevu

Bandera na kojoj je semafor se zatresla, ali je ostala uspravna

  • 25
Valjevo, sudar u raskrsnici Printskrin: Facebook/Valjevo i Valjevci, Matic Bojan

Jedan sudar umalo da bude koban za ženu i dete koji su rano jutros čekali da pređu pešački prelaz u Valjevu, na Jadru. Raskrsnica i nigde nikog, osim žene i deteta koji strpljivo čekaju zeleno za pešake na semaforu.

Sa njihove desne strane, nailazi automobil kome je zeleno na semaforu, vozač ne koči, jer mu semafor govori da može da prođe, tada iz Karađorđeve ulice nailazi drugi automobil u punoj brzini i u samoj raskrsnici ga je udario prvi automobil.

Od siline udara automobil vozača u prekršaju se rotira i udara u semafor pored kog stoje žena i dete. Bandera se zatresla, ali je ostala uspravna.

Da te fizičke prepreke nije bilo, sad bismo izveštavali o onoj crnoj, najcrnjoj hronici. Deluje i da se žena već spremala da uzme dete u naručje, pa je doletanje vozila samo ubrzalo njen postupak.

Kako u komentarima prenose Valjevci, nijedan semafor do uveče nije proradio.

Video: Majstore, pazi na zadnji kraj! Kamiondžija kontejnerom razlupao auto pri pokušaju da skrene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. januar 2021 | 21:20

    O Boze hvala ti sto spase majku sa detetom,necija nesavesnost i nesmotrenost postupka moze nevinog kostati zivota ,trebalo bi banderu celivati ,

  • A

    21. januar 2021 | 21:23

    Au bogo moj..ova zenica da slavi ovaj dan sa detencetom..hvala bogu da im se nista nije desill

  • Valjevac

    21. januar 2021 | 22:24

    Na ovom videu se jasno vidi da su oba vozila imala zelena svetla obratite paznju ! Vozilo koje se krece Dušanovom ulicom levo od ugla kamere ima zeleno svetlo a takodje i crni automobil koji se krece Karadjordjevom i dolazi malo desno od kamere takodje ima zeleno svetlo sto se jasno vidi samo sto se crni automobil verovatno krece vecom brzinim kako bi prodao na zeleni treptač. Ne branim nikog, ali ovo sa semaforima u Valjevu se veoma cedto desava i niko nista ne preduzima od nadleznih ! Dali nadlezni u Valjevu cekaju da neko pogine zbog semafora pa onfa da to rese ? Semafori na tom mestu su ceo dan brljavili. Za sve koji ne poznaju ovaj deo grada radi se ispred ulaska u prodavnicu Europroma gde zena stoji sa detetom. Ajmo odgovorne za semafor na robiju, zbog njihove bahatosti malo je falilo da poginu i majka i dete !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA