≫ 

Vozač, koji je izazvao nekoliko nesreća na Novom Beogradu, imao više od 2,4 promila alkohola u krvi

Čeka se rezultat narko testa

  • 41
Novi Beograd, udes Foto: Čitalac Telegrafa

Vozač automobila S.D. (35) koji je u nedelju na Novom Beogradu za 10 minuta izazvao nekoliko saobraćajnih nezgoda u kojima su povređene dve osobe, bio je pijan, pokazala je analiza krvi. On je imao više od 2,40 promila alkohola u organizmu, ali i pod dejstvom narkotika, pokazale su analize.

Policija je uhapsila bahatog muškarca i on je trenutno u pritvoru.

On se sumnjiči da je najpre na uglu ulica Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića,  posle verbalnog konflikta u saobraćaju, zaustavio svoje vozilo iz kojeg su izašli dvojica muškaraca i počeli da skidaju registarske oznake na susednim

vozilima.

Potom je, kako se sumnja, S. D. vozeći "pasat" unazad, oštetio dva automobila, nakon čega je, vozeći, napustio lice mesta.

On se sumnjiči i da je, prošavši kroz crvenu svetlosnu signalizaciju na semaforu, izazvao nezgodu koja se dogodila na raskrsnici Narodnih heroja i Pariskih komuna, kada se sudario sa automobilom "opel astra". Tom prilikom povređen je vozač "opel astre" i jedna osoba iz automobila "folksvagen pasat".

Kako "Telegraf" saznaje, umalo je došlo do još jednog fizičkog obračuna, kada su pokušali da iz automobia u koji su udarili izvuku mladića pod izgovorom da im je oštetio auto. 

Na sreću, sukob je sprečen jer je na lice mesta došla policija, a, kako saznajemo, jedan od ovih mladića ušao je u fizičku obračun i sa pripadnicima policije.

Mladić koji je povređen u ovoj nezgodi je u svesnom stanju, ali ne može da pomeri vrat i ima bolove u ramenima. Najverovatnije je u pitanju povreda ključne kosti.

Video: Uhapšen vozač koji je divljao danas na Novom Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V i P

    1. februar 2021 | 10:06

    Pustite ćoveka. Sve ispod 3 promila nije opasno. Normalne treba privoditi a ove pijanice i drogere pustiti da slobodno voze. Ovi nkrmallni ih ometaju zato i prave prekršaje. Mislim da ste razumeli.

  • Bix

    1. februar 2021 | 10:40

    Ajmo policijo i pravosuđe da vas vidimo sada. Karastrofa

  • Vuk

    1. februar 2021 | 10:04

    Djavo neki ušao u ljude.. Strasno sta se vise desava.. A ovi što djavola traze,nacice ga pre ili kasnije.. Sreca ih pogledala da nisu naleteli na nekoga kome je pun kofer vise svega...kao meni sto je!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA