Pijani i drogirani za volanom: 2 vozača u Beogradu privedena, jedan sa 2,27 promila alkohola u krvi

Jedan je zaustavljen na Paliluli, a drugi u Zemunu

  • 2
Ivica Stanković,Narkotest Foto: Nikola Tomić

Saobraćajni policajci zaustavili su tokom noći u Beogradu dvojicu vozača, jednog na Paliluli a drugog u Zemunu, koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

Policija je prilikom kontrole na Paliluli zaustavila automobil marke „opel“ kojim je upravljao četrdesetogodišnji muškarac.

- Testiranjem je utvrđeno da je imao 2,27 promila alkohola u krvi i da je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa - navodi se u saopštenju MUP-a.

U policijsku stanicu sproveden je dvadesetpetogodišnji muškarac koji je pod dejstvom amfetamina upravljao automobilom marke „reno“ u Zemunu.

- Protiv dvojice muškaraca biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave - navodi se u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom apeluju na vozače da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, da poštuju ograničenje propisane brzine kretanja i da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola, kako bi sačuvali svoje živote i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antun pokatoliceni srbin

    2. februar 2021 | 08:55

    Mnogo bre I ja sam na zapadu pio lepo su me oderali oduzeli vozacku tako da vise ne pijem samo pola case za Bozic I Vaskrs.Negde pre dve godine izlazim iz garaze zamnom vozi civilni auto skoro pred centar stavise rotaciono svetlo malo skrenem udesno pomisli zure u akciju kad ono opet rotacija ja I skrenu desno velim nema vise sale sto znaci oni su gledali u laptop videli da sam nekad vozio pod dejtsvom alkohola pridje autu jesam li sta pio ne idem po zenu da je dovezem sa posla duni u ruku primirise nema nista hvala I dovidjenja znaci bilo je to posle petnas godina sto znaci kod nji ne zastareva a kada sam trazio podatke o saobracajki zbog procenata posle deset godina I sud I milicija I lekari svi su unistili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA