"Nebo je dobilo još jednog anđela": Poslednja utakmica Filipa (19) poginulog u sudaru sa BMW-om

Na mladićev "mercedes" naleteo je navodno BMW, a nesreća se dogodila kod Vršačkih ritova

  • 19
Filip Radulović Foto: Facebook/F.R.

Mladić Filip R. iz Plandišta, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći 1. februara, u svojoj 19. godini, kada je na njegov "mercedes", na putu Vršac - Plandište, pod nerazjašnjenim okolnostima, iz suprotnog pravca, navodno naleteo BMW.

Nesreća se desila na pravcu kod Vršačkih ritova. Još nije saopšteno kako je dvadesetpetogodišnji momak iz Vršca, koji je zadobio teške telesne povrede, izgubio kontrolu nad vozilom BMW i udario u mercedes, sa kojim je preminuli Filip pokušao da pobegne u desnu stranu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjaka iz Vršca, vozača BMW, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Nebo je dobilo još jednog anđela - jedna je od poruka kojim su se prijatelji putem društvenih mreža oprostili od preminulog mladića.

- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Plandišta i Vršca život je izgubio naš mladi fudbaler Filip. Poslednju utakmicu u našem dresu odigrao je prethodnog dana kao starter protiv ekipe Budućnosti iz Alibunara. Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali našeg Fiću izražavamo najiskrenije saučešće. Nela ti je večna slava, Fićo - stoji u objavi FK Sloga Plandište.

Video: Teška saobraćajna nesreća u Nišu: Devojka preletela preko ograde, na mestu mrtva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    2. februar 2021 | 12:01

    Srbi, pogotovu mladji nikako da shvate da auto nije stvar, za dokazivanje, za ludovanje, mora da se shvati da je to potreba.

  • Snezana

    2. februar 2021 | 10:56

    Boze koliko nama mladosti strada u nesrecama.Covek zanemi kad ovako nesto vidi.

  • Balkanski spijun

    2. februar 2021 | 13:12

    i sta se sad cudite pa cutali ste i pre na ovakve stvari ...tek sad u Nisu su se malo ljudi pobunili .... i nazalost desice se i opet i opet i opet jer je drzava GLUVA na ovaj problem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA