≫ 

Belivuk i Miljković snimljeni kako stižu u kuću u Ritopeku: Sutradan je nestao šef Pink Pantera

Ljepoja je tu dovezen sutradan

  • 19
Velja Nevolja Foto: Printscreen/Youtube/Pink.rs

Policija i žandarmerija završila je večeras uviđaj, posle četiri dana pretraživanja terena, oko vikendice Veljka Belivuka u Ritopeku, osumnjičenog da je organizator kriminalne grupe, kojoj se na teret stavljaju otmice, ubistva, držanje droge i oružja, prenosi Tanjug.

Televizija Pink je večeras objavila snimke kuće u Ritopeku, u kojoj je policija navodno pronašla materijalne dokaze, i DNK tragove.

Kako tvrdi Pink, na snimku se vide navodno Belivuk i Marko Miljković kako dolaze u kuću u Ritopeku, a ovaj portal ističe da je sutradan na isto mesto stigao i njihov saradnik Dejan Tešić koji je tog jutra dovezao žrtvu, odnosno Milana Ljepoju za koga se pretpostavlja da je bio vođa tzv. grupe Pink Panter.

- To je noć pred likvidaciju Milana Ljepoje - rekao je načelnik beogradske policije Veselin Milić na gostovanju. Podsetimo, telo Ljepoje nije pronađeno i njegova smrt nije utvrđena.

Policija je tokom istrage, kako je ranije izvestio Tanjug, došla i do novih saznanja koja bi trebalo da doprinesu rasvetljavanju otmice Lazara Vukičevića, čiji je nestanak prijavljen tokom prošle godine, a do sada nije pronađeno njegovo telo.

Među više snimaka presretnutih razgovora, koji su emitovani na TV Pink, nalaze se i delovi komunikacije Belivuka i jednog od pripadnika grupe Marka Andrića Kuzmana u vezi sa slučajem Milana Ljepoje iz Niša, nekadašnjeg pripadnika bande "Pink Panteri".

U prvom snimku koji je emitovan, kako je navedeno Kuzman šalje glasovnu poruku Velji Nevolji sa "skremblovanog" telefona, a tema je navodno Milan Ljepoj iz Niša.

- Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Niša, je l ga viđaš? On je glavni kao Pink Panter, jel ga znaš? Ja kažem: "A, ne viđam ga". Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: "Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam". Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi*ketine. I jedan od tih pi*ki mi je preneo da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad - čuje se u snimku.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pravnik

    7. februar 2021 | 23:02

    Gde se ovde sta vidi majko moja? Snimili ste njih kako dolae uvece i kako sutra neki tamo dolazi? Gde je taj neki i gde mu je auto ili bilo sta??

  • Cc

    7. februar 2021 | 22:45

    Sta su cekali 10 godina da ga uhapse?

  • Beogradske noći

    8. februar 2021 | 06:57

    Sve, sve je ovo vrlo profesionalno urađeno od strane naše policije - mere, praćenje, informacije o njima i slično...Samo su jedno propustili da obrazlože (MUP, BIA ili ko već treba): Odakle i koliko dugo imaju ove snimke?Ako imaju ovaj snimak od nekog tamo nekog 8. decembra 2020.?Pa nije dobro...Šta se čekalo do 8. februara 2021?Pa snimci gde ova banda vežba gađanje snajperom?Dajte “timeline”!Mislim da ministar u čije je vreme nastala ovako opaka grupa mora da podnese neki izveštaj - nama, narodu?Pa šta je radio 10 godina kada mu je pred nosom izrasla ovakva banda?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA