≫ 

Uhapšeni policajci zbog sumnje da su pomagali Velji Nevolji

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal

  • 88
Veljko Belivuk, Velja Nevolja Foto: ATA Images

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, odredili su zadržavanje do 48 sati policajcima P. L. i B. V. zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Postoje osnovi sumnje da su P. L. i B. V. 4. februara ove godine prilikom pretresa stana i drugih prostorija u sklopu akcije hapšenja osumnjičenih da su članovi organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, svesno i voljno površno pretresli jedan stan kako ne bi pronašli predmete krivičnog dela, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Naknadnim pretresom, policija je u tom stanu pronašla pištolj, a osumnjičeni se terete i da nisu oduzeli novac koji je pronađen u stanu prilikom pretresa, iako je bio predmet krivičnog dela i naveden u naredbi o pretresanju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Video: Belivuk u pritvoru, a radovi na njegovoj tvrđavi ne staju: Zida malu Šilerovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    8. februar 2021 | 20:48

    Ma pustaj to.Sitna riba, pod moranjem su.De vi procesljajte tuzioce, sudije.Tu je problem.

  • Nepogoda

    8. februar 2021 | 20:55

    Dodjite u mali zvornik i pohapsite bagru.hvale se da imaju zastitu mocnika.imamo jednog od njih prevaranta,isteranog iz policije.

  • Patriota

    8. februar 2021 | 22:39

    Tteba tako i to je pohvalno! Samo da ne bude da se hapse sitne ribe a one krupne samo predju u drugo jato...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA