≫ 

Opšta tuča u Novom Sadu sa lošim epilogom: Mladić u teškom stanju leži na KCV

Policija se još uvek nije zvanično oglasila o ovom slučaju, a dvojica vinovnika uhapšena su danas nešto pre 18 časova u stanu na Trgu Marije Trandafil

  • 10
Hapšenje Printskrin: Youtube/NSuživo TV

Sinoć oko 19 časova došlo je do opšte tuče na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića u Novom Sadu, u tuči je učestvovalo više lica.

Kako nezvanično saznaje "NS uživo", tuča je krenula u jednom od lokala, pred sam kraj radnog vremena.

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portaproa Hitne pomoći, njihova ekipa intervenisala je na licu mesta u 19 časova i 13 minuta, gde je zatečen mladić star 23 godine.

Ekipa hitne pomoći pružila mu je pomoć na licu mesta, a potom je prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje. Kako se saznaje, on je hemodinamski nestabilan i nalazi se u teškom stanju.

Policija se još uvek nije zvanično oglasila o ovom slučaju, a dvojica vinovnika uhapšena su danas nešto pre 18 časova u stanu na Trgu Marije Trandafil.

Nezvanično, akteri su iz opština Bačka Palanka i Šid.

U hapšenju su učestvovali pripadnici interventn brigade i žandarmerije, a na terenu su bili i inspektori u civilu. Pripadnici žandarmeriji upali su zgradu na broju 20 i provalili su u stan takozvanim ovnom.

U stanu su zatečena dva mladića koja su uhapšena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    21. februar 2021 | 20:22

    Gledala uzivo tucu,strasno! Ovoj ulici bi trebala dezurna policijska stanica.U Zmaj Jovinoj setaju ljudi sa malom decom i nemaju pojma sta se ovde iza ugla desava.

  • Ns

    21. februar 2021 | 19:46

    Dolaze u novi sad Dabi divljali pošto u malom mestu neameju

  • Novisad

    21. februar 2021 | 20:58

    Puca polako, ko kaze da je NS miran Grad LAZE!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA