≫ 

Poznato stanje mladića koji su prebijeni i izbodeni ispred kafane u Novom Sadu: Gazili ih po glavi

Tuču su zabeležile kamere

  • 55
masovna Tuča Novi Sad Printskrin: Twitter/boo_maryna

U Kliničkom centru Srbije primljena su dvojica mladića povređeni u u brutalnoj tuči u Novom Sadu. Obojica imaju ubodne rane, jedan je stabilan, dok je drugi u teškom stanju.

- U Ugrentni centar Kliničkog centra Vojvodine, u toku večeri 20. februara primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama. Š. N. (21) primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš. Nakon blagovremene dijagnostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV - navode u KC Vojvodine.

D. M. (24) godište primljen je u UC KCV sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave.

- Posle blagovremene dijagnostike i lekarske pomoći pacijent se nalazi na intenzivnom lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra Vojvodine - kažu u ovoj ustanovi.

Do brutalnog obračuna došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog. Četvorica muškaraca su dvojicu najpre napali, koristili su i noževe, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali.

Sva četvorica su uhapšeni. Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, M. M (20), V. S (20) i D. N. (21) uhapšeni su u subotu uveče zbog sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M. M. (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Oni se sumnjiče da su napala trojicu mladića iz Žablja i Bača i tukli ih rukama i nogama, te da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Sve su zabeležile kamere.

Jednog od njih su šutirali dok je ležao, a iako nije pružao nikakv otpor udaran je i u glavu. U jednom trenutku se čak vidi kako ga napadač gazi po glavi.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Video: Opšta tuča u Novom Sadu sa lošim epilogom: Mladić u teškom stanju leži na KCV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    22. februar 2021 | 09:35

    Prvo ih isprebijajte pod izgovorom opiranja hapsenju a onda posaljite na visegodisnju robiju. Zelim im da u zatvoru glume dzak za boks.

  • marko

    22. februar 2021 | 10:44

    Ajde vise nazovite stvari pravim imenom Pokusaj ubistva a ne teske telesne povrede, ovaj imbecil sto bode nozem 2ogod zatvor odmah.

  • Zaprepašćeni

    22. februar 2021 | 10:14

    Strašno i užasno! Samo zamislite da su Vašoj deci nešto ovako uradili... Ako ovo, pored ovog snimka, ne bude najstrože sankcionisano, onda će se to sigurno i ponoviti! Stoga, ne dozvolimo da ovo prođe sa blagom kaznom! Mora da odjekne u celoj Srbiji kazna za ovo delo i da svi čuju presudu (nadam se drakonsku)! Dosta je zločina prošlo nekažnjeno, vreme je da se to promeni, i da mediji o ovome izveste od početka do kraja, detaljno! Samo tako možemo poslati pravu poruku huliganima! Da se više nikad ne ponovi ništa slično ovome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA