Lezi dole, ruke na leđa! Snimak filmskog hapšenja osumnjičenih za prebijanje mladića u Novom Sadu

Dva mladića su u teškom stanju

  • 87

Brzom i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog objekta. Do napada je došlo u Ulici Laze Telečkog.

Kako se na snimku vidi, osumnjičeni su uhapšeni u stanu. Policija je upala i viknula: "Lezi dole, ruke na leđa".

Juče su uhapšena četvorica osumnjičenih, L. M. (20), D. N. (21), V. S. (20) i M. M. (21), iz Šida, a danas su, u Novom Sadu i Šidu, uhapšena još dvojica njihovih sugrađana, B. D. (21) i M. M. (21), takođe zbog postojanja osnova sumnje da su učinili navedena krivična dela.

Sumnja se da su njih šestorica tukla rukama i nogama trojicu mladića sa područja Žablja i Čuruga i da su im zadali ubodne rane nožem, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Svima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Do brutalnog obračuna došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog. Četvorica muškaraca su dvojicu najpre napali, koristili su i noževe, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali.

Sve su zabeležeile kamere.

Jednog od njih su šutirali dok je ležao, a iako nije pružao nikakv otpor udaran je i u glavu. U jednom trenutku se čak vidi kako ga napadač gazi po glavi.

Povređeni mladić u teškom stanju

Ekipa hitne pomoći pružila je pomoć na licu mesta povređenom, a on potom prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje. Kako se saznaje, on je hemodinamski nestabilan i nalazi se u teškom stanju.

Video: Opšta tuča u Novom Sadu sa lošim epilogom: Mladić u teškom stanju leži na KCV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    22. februar 2021 | 15:53

    Meni je ovo neverovatno..... Imam 37 godina i bio sam mlad i sve sam prošao i svađu i tuču i sve.... Ali da neko šutira čoveka u glavu koji leži da mu skače po lobanji.... Ovo je strasno.... Imam decu kući koja rastu... Da neko ovako pre ije dete moje.... Istog trenutka bih ga ubio... Bez razmišljanja.... Ne bih trepnuo... Ne sud ili bilo šta... Da ga neko isamara ili nešto meni je to u redu... Svi smo to prošli... Ali da ga neko udara u glavu dok lezi... Nekoliko puta šutira u glavu... I skače po glavi... Ne treba zatvor... I prinudni rad.... Javno vešanje... Ovo je pokušaj ubistva.... Sta razmišljaš dok ga udaras... Pa znaci ubija ga..... Javno vešanje na trgu... I da vise danima.... Da budu primer za druge.... Toliko

  • Voša

    22. februar 2021 | 14:52

    Ja sam Lala miran pitom ali mi je tako krv uzavrela na ovaj snimak da sam tabletu popio,ne daj Bože da mi decu ovako neko masakrira ladno bi otišao na doživotnu robiju.Udariš ga ne brani se ovaj ga gazi krvoloci

  • marko

    22. februar 2021 | 14:56

    napišite puna imena i prezimena, imena i prezimena roditelja, adrese da bi normalan narod znao da sa takvima nema posla ili bar da se kloni. Šta se rodi grbavo i umire grbavo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA