• 15

Odloženo suđenje Zoranu Marjanoviću: U izolaciji je, sumnja se da je zaražen

Kako Telegraf.rs saznaje, korona virusom je zaražen advokat Nikola Dumnić, a u toku spremanja odbrane s njim u kancelariji su bili i advokat Veljko Delibašić, stručni saradnik za telekomunikacije Saša Savić i Zoran Marjanović

  • 15

U nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči, danas je pred Višim sudom u Beogradu trebalo da svedoče veštaci za telekomunikacije. Međutim, suđenje je odloženo jer je Marjanović u izolaciji zbog potencijalne zaraze korona virusom.

Kako Telegraf.rs saznaje, korona virusom je zaražen advokat Nikola Dumnić, a u toku spremanja odbrane s njim u kancelariji su bili i advokat Veljko Delibašić, stručni saradnik za telekomunikacije Saša Savić i Zoran Marjanović. Njih trojica su u izolaciji. 

Sledeća ročišta zakazana su za 8. i 16 april.

Ročište na kojem će se govoriti o ovom dokazu biće možda i najvažnije, jer će se govoriti o glavnom dokazu koji tereti Marjanovića.

Sud u nastavku suđenja treba da ispita i veštake za blato (pošto je pevačica ubijena na nasipu punom blata), kao i veštaka psihijatra.

Nakon toga odlučiće o svedocima koje je predložila odbrana na prošlom suđenju - a to su dve pevačice, koleginice ubijene Jelene. U pitanju su Sandra Prodanović zvana Afrika i Indira Aradinović Indi.

Marjanović je na početku suđenja u novembru detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Jelena Marjanović, Teodora Krsmanović

ubijena Jelena sa ćerkom / Foto: Telegraf/Privatna arhiva

Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu.

Video: Zoran Marijanović sa osmehom u pratnji brata izašao iz suda

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    Kćerki će kad tad morati da da odgovore...

  • Marijana

    I oni hoće da pronađu ubicu od Zečevića ili nekih drugih a nisu u stanju da osude ubicu kojeg imaju ispred sebe.

  • Marija00

    Koja sprdnja

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima