≫ 

Uhapšen Lozničanin posle 25 dana: Izazvao nesreću u kojoj je poginula Ivanka, pobegao sa mesta udesa

Đ. D. (36) je određeno zadržavanje do 48 sati i danas će uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom u nezgodi biti privreden u tužilaštvo

  • 6
saobraćajna nesreća, Loznica, Ivanka Mićić Ivanka Mićić, Foto: Privatna arhiva

Policija u Loznici je večeras uhapsila Đ. D. (36) iz ovog grada, zbog sumnje da je 28. januara oko 20.15 sati u selu Voćnjak izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Ivanka M. iz Tršića (62) i pobegao sa lica mesta.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i danas će uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi biti privreden u Tužilaštvo u Loznici.

Policija je bahatog vozača otkrila tri sedmice nakon nesreće intenzivnom istragom u kojoj je prvo identifikovan automobil, a potom obavljeno i veštačenje.

Pre 10 dana na više mesta u Loznici pojavili su se plakati sa slikom Ivanke M. i pitanjem "Zašto, zašto nisi stao da mi pomogneš?".

Pretpostavlja se da su rođaci nesrećne žene postavili plakate. Pitanje je upućeno nepoznatom vozaču koji je ubio Ivanku, ali su time nameravali da skrenuli pažnju na ovaj slučaj koji policija i tužilaštvo u tom trenutku nisu rasvetlili.

Ogorčeni što policija i tužilaštvo 25 dana nisu pronašli krivca za Ivankinu smrt, meštani Tršića su juče najavili da će u sredu protestvovati ispred zgrade Osnovnog suda.

- Strpljivo smo čekali više od tri nedelje, ali nadležni organi nisu preduzeli ništa da odgovorne za smrt naše Ivanke privedu pravdi.Pozivamo vas na protestni skup gde ćemo u ime porodice i okupljenih građana predati zahteve Osnovnom javnom tužilaštvu - pisalo je u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici Mesne zajednice Tršić.

Ne zna se da li će najavljeni protest ipak biti održan, s obzirom da je Policijska uprava u Šapcu večeras izdala saopštenje o hapšenju osumnjičenog za smrt Ivanke M.

Video: Saobraćajna nesreća u Novom Sadu: Auto pokosio tinejdžera u Novom Sadu dok je vozio bicikl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    24. februar 2021 | 07:57

    za, takvog skota dozivotna je malo...

  • Una

    24. februar 2021 | 07:36

    Samo inicijali!

  • max

    24. februar 2021 | 09:36

    Bas me zanima odkud bas da su ga uhapsili vece pre zakazanog skupa ispred suda u Loznici??? Bas zanimljivo, to bi trebalo da se pripise slucajnosti ja mislim!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA