Pronađeno ugljenisano telo u izgorelom "pežou" u Kikindi: Primećen u kanalu tek posle nekoliko sati

Zasad nema drugih pouzdranih informacija o ovom slučaju

  • 0
Požar, vatrogasci Foto-ilustracija: Shutterstock

U kanalu, dubokom oko tri metra, uz put Kikinda - Rusko Selo danas je pronađeno izgorelo putničko vozilo marke "pežo 206" i u njemu ugljenisan leš muškarca čiji identitet još pouzdano nije utvrđen.

Pretpostavlja se da je smrtno stradao vlasnik automobila, a to je Kikinđanin od 49 godina, koji je bio sam u vozilu. Tragičan događaj policiji je prijavio jedan građanin koji je u kanalu primetio vozilo, a tek prilikom uviđaja pripadnici policije su u ostatku automobila zatekli i izgorelo telo čoveka, pišu Novosti.

Iako se ovaj tragičan događaj dogodio, verovatno, pre podne, a možda čak i ujutro, primećen je tek oko 13 sati i tada je prijavljen policiji.

- Kanal je dosta dubok, oko tri metra, pa nije pregledan sa kolovoza. Prizor je bio jeziv, izgoreli su i auto i vozač. Pretpostavlja se da je vozilo išlo od Kikinde prema Ruskom Selu, a vozač je, najverovatnije, izgubio kontrolu na prethodnoj krivini pa je prešao na drugu stranu kolovoza i sleteo s puta u kanal - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Zasad nema drugih pouzdranih informacija o ovom slučaju. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i tužilaštva, a telo nastradalog muškarca poslato je u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Video: Zapalio se auto na auto-putu u smeru ka Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA