≫ 

Priveden bivši rukometaš Dragan Škrbić

Stanari zgrade prijavili su glasnu muziku, došla je komunalna milicija, a potom i policija

  • 9
Dragan Škrbić Foto: Marko Jovanović

U Zemunu noćas oko jedan čas u Karlovačkoj ulici priveden je bivši rukometaš Dragan Škrbić, koji je, kako su objavili pojedini mediji, navodno napravio u stanu proslavu sestrinog rođendana uz živu muziku klavijaturista sa zvučnicima.

Kako nezvanično saznajemo u MUP-u, na adresu u Zemunu su došle i komunalna milicija, i policija, a o svemu je obavešten tužilac koji je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela, pa je samo podneta prekršajna prijava.

Prijavu zbog glasne muzike podneli su stanari zgrade.

U međuvremenu se oglasio i Škrbić, koji je u pismu poslatom našoj redakciji, ispričao svoju verziju ovog događaja.

On je potvrdio da je veče proveo u stanu rođene sestre u Zemunu, ali ističe da nije bilo organizovane žurke, niti ugrožavanja bilo čijeg zdravlja.

- U stanu je bilo nas četvoro. Nikakve "žive muzike" i "klavijaturiste" nije bilo u stanu. U jednom trenutku, po prijavi nekog od komšija, pojavila se patrola komunalne Policije sa zahtevom da smanjimo muziku sa zvučnika. To smo i uradili. U međuvremenu je jačina muzike ponovo zasmetala pa je došla patrola sa više policajaca. Napominjem da se događaj nije desio u mom stanu, tako da nisam bio odgovoran za jačinu muzike - naveo je Škrbić u saopštenju.

On je rekao da ni u jednom trenutku nije vređao policajce niti bilo koga i tvrdi da je njega jedan od policajaca vređao.

- Jedan od policajaca mi je tražio da napustim stan kako bi me legitimisao, na šta sam mu odgovorio da nemam nameru da napuštam stan, da ništa nisam uradio i da ako hoće da me legitimiše neka uđe. Njegov odgovor na to bio je: "Izađi napolje, p****". Na tu njegovu uvredu ponovio sam da nemam nameru da izlazim i da ako sme bez naloga da uđe u stan, neka to i uradi. Povukao sam se u dnevnu sobu, nakon čega je u stan ušlo pet policajaca koji su me priveli i odveli u stanicu - istakao je, između ostalog, Škrbić.

Video: Nekada najbolji rukometaš sveta, sada je nada za decu sa ozbiljnim zdravstvenim problemima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаги

    12. mart 2021 | 10:00

    Дотични је прекршио Закон о стамбеној заједници. Узнемиравање станара. Зашто би неко трпио буку који је именовани као организатор произвео? За корону, нека утврде надлежни.

  • Tt

    12. mart 2021 | 09:53

    Napao je sluzbena lica i nema krivicnog dela? VIPovac.

  • Miki

    12. mart 2021 | 10:10

    Sramota.Umesto da prvi da primer on evo sta radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA