Pronađen ukraden pogrebni kombi u Inđiji: Počinioci uhvaćeni i privedeni

Vozilo marke "folksvagen TT" pronađeno je neoštećeno i vraćeno je komunalnom preduzeću

  • 0
Pogrebni automobil, kombi, kovčeg, sahrana

Foto: Shutterstock

Pogrebni kombi, koji je ukraden ispred lokalnog groblja u Inđiji, pronađen je nekoliko sati posle prijave.

Kombi JKP "Komunalac" iz Inđije pronađen je na području rumske opštine. Vozilo marke "folksvagen TT" pronađeno je neoštećeno i vraćeno je komunalnom preduzeću, a prema nezvaničnim informacijama iz policije, počinioci su uhvaćeni i privedeni, piše IN medija.

Pogrebni kombi ukraden je oko dva sata iza ponoći u utorak ispred inđijskog groblja, a kamere za nadzor su zabeležile nesvakidašnji čin. Krađa je primećena nekoliko sati kasnije kad su radnici preduzeća došli na posao.

Direktor ovog preduzeća Dušan Lemajić je rekao da su provalnici sklonili kapiju, provalili u prodavnicu, iz nje uzeli ključ i odvezli pogrebni kombi sive boje.

- Od kada smo postavili video nadzor na tom mestu nemamo noćne čuvare te smo samu krađu primetili tek u šest časova kad počinje radno vreme. Prvo smo, naravno, primetili da nedostaje pogrebni kombi, pozvali policiju, dali im snimke kamera i dalja istraga je u toku - naveo je Lemajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA