≫ 

Starac-makro (79) organizovao "erotske masaže sa srećnom završnicom": Devojke nudio i za 4.000

Drago je, inače, bio šokiran kad su mu pripadnici Interventne jedinice upali u stan i uhapsili ga

  • 11
Prostitucija, prostitutka, kurva, seks Foto: Shutterstok

Starac Drago P. (79) uhapšen je u Novom Sadu jer je organizovao prostituciju u navodnim salonima za masažu.

Devojke je vrbovao obećavajući im da će raditi u salonu za sportsku masažu, ali je onda počeo da ih tera i da seksualno zadovoljavaju mušterije. Usluge "masaže" oglašavao je na društvenim mrežama, a naplaćivao ih je od 4.000 dinara naviše, u zavisnosti od vrste usluge, piše "Informer".

Izvor iz istrage kaže da je policija mesecima pratila Draga jer je bilo očigledno da su njegovi saloni za masažu zapravo paravan za prostituciju.

- Reč je o devojkama iz socijalno ugroženih porodica, koje su u početku mislile da će biti prave maserke, ali ih je Drago naterao na prostituciju - objasnio je izvor iz istrage.

U policiji su potvrdili da Drago ima dosije i da je ranije hapšen zbog lakših krivičnih dela. Prema nalogu Višeg tužilaštva u Novom Sadu određen mu je pritvor, a tereti se za krivično delo trgovina ljudima, za šta mu preti od 3 do 12 godina zatvora.

- Oglašavao je usluge masaže sa zgodnim maserkama na društvenim mrežama, ali je potencijalnim klijentima davao broj telefona i adresu tek kad bi se uverio da se iza profila mušterije ne krije policajac. Tad bi, u privatnoj prepisci sa klijentom, otkrio da je reč zapravo o "erotskoj masaži sa takozvanom srećnom završnicom".

Najjeftinija usluga, koja podrazumeva samo "masažu" polnog organa, koštala je 4.000 dinara, a oralni i klasični seks je koštao od 50 evra pa naviše - kazao je izvor iz istrage.

Drago je, inače, bio šokiran kad su mu pripadnici Interventne jedinice upali u stan i uhapsili ga.

- Iako je bio oprezan, starac je mislio da policajci neće uspeti da ga povežu sa devojkama koje su pružale seks u iznajmljenim lokalima i stanovima. Nije pružao otpor i ćutke je pošao sa policajcima u stanicu - dodao je izvor iz istrage.

Prilikom pretresa stanova i lokala u kojima su bili navodni saloni za masažu zatečeno je nekoliko devojaka koje su odvedene na saslušanje.

Video: Pucaju vrata, pršti staklo... Interventna uhapsila muškarca koji je terao žene da se prostituišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nene

    26. mart 2021 | 17:02

    Pa koji je salon? Pitam za kolegu, nesto ga bole krsta.

  • Kole

    26. mart 2021 | 17:10

    Da nsterao ih deda od 80 godina. Tukao ih aigurno,a one su nrvine zrtve i od straha su cutale. Stop nssilju nad zenama hahha

  • nikolas

    26. mart 2021 | 17:53

    POSTO OSTAJEMO NA EU PUTU I PROSTITUCIJA BICE LEGALIZOVANA KAO U EU !!! NAJELITNIHOM PROSTITUCIJOM SE BAVE DEVOJKE IZ BOGATIH PORODICA I VEOMA OBRAZOVANE I MUZICKI OBDARENE ZELJNE VELIKOG NOVCA I DOBRE UDAJE !!! BILO JE I ONIH KOJE SU SMRKALE JOS PRE 3DECENIJE KOKAIN U DRUSTVU BOGATASA I POLITICARA PA I ELITE PA SU UPALE U TAJ ZACARANI KRUG !!! NEMA PRAVOG PROVODA ELITE BEZ SMRKANJA I SKUPIH LEPOTICA DO PAR HILJADA EURA ZA NOC STO ZAVISI OD ZELJA GOSPODE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA