≫ 

Tinejdžer izleteo iz poprečne ulice: Vozač "mercedesa" kukao i hvatao se za glavu nakon nesreće

Vozač je navodno pokušao da izbegne tragediju ali nije uspeo

  • 3
Nesreca u Rumi, automobil pokosio dete Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

U saobraćajnoj nesreći u selu Kovačevac, nedaleko od Mladenovca, poginuo je dečak O. C. (16) na kog je naleteo automobil.

Nezgoda se dogodila u Donjodolskoj ulici, dok je dečak vozio rolere sa dve drugarice. Nesrećni tinejdžer je izleteo iz poprečne ulice kada je na njega naleteo automobil marke "mercedes", javljaju Novosti.

Vozač je, navodno, pokušao da izbegne dečaka kada je izleteo na rolerima, ali nije uspeo. Nakon udara on je kukao i hvatao se za glavu, kažu nam komšije. Oni su takođe demantovali informaciju da vozač nije imao dozvolu, i ističu da nije vozio brzo.

Pored puta su vidljive krhotine automobila i ćebe koje je ostalo da leži na travi.

Konšije su prve pritrčale u pomoć dečaku, i pokušali su da mu daju veštačko disanje. Hitna pomoć i policija su stigli brzo, a lekari su rekli da dečak nije imao šanse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teslina naslednica

    2. april 2021 | 14:25

    Vozac vec godinu dana ima dozvolu i dete je za primer, isto mogu da kazem i za dete koje je poginulo na zalost, oba deteta su iz predivnih pirodica, valjda sudbina 😪 ali tuga i zalost do neba i za nastradalo dete i njegovu porodicu a i za decka koji ce pisle ovoga imati traume do kraja zivota 😪😪😪

  • Buca

    2. april 2021 | 13:55

    I naravno uvek je vizac kriv.

  • 😳

    2. april 2021 | 15:00

    Deca su ti danas ko muva bez glave. Nisu ni vozači bolji, ali odakle je on mogao da zna da ce mu dete naići. Žalost za oboje! Ovaj će ga čovek ceo život nositi na duši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA