Mladi opet sinoć vozili pijani i drogirani po Beogradu: Dvojica imala više od 2 promila u krvi

Sve troje vozača su zadržani u službenim prostorijama policije

  • 2
Vožnja automobila, alkohol Foto: Pixabay

Pripadnici policije u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja troje vozača zbog nasilničke vožnje ili vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

Saobraćajna policija je noćas, jedan sat posle ponoći, u Ulici Ugrinovački put u Zemunu zaustavila dvadesettrogodišnju ženu koja je automobilom marke "fijat punto" upravljala sa 2,22 promila alkohola u organizmu i sa probnom vozačkom dozvolom.

Policija je 10 minuta kasnije, na Savskom vencu u Bulevaru Oslobođenja, zaustavila automobil "ford fijesta", kojim je upravljao tridesetjednogodišnji muškarac, kako je utvrđeno, sa 2,18 promila alkohola u organizmu.

U Novom Beogradu, u Ulici Tošin Bunar, oko 1.30 časova, zaustavljen je tridesetjednogodišnji vozač automobila "porše". Testom je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom koakina i manjom količinom alkohola, kao i da mu je istekla vozačka dozvola.

Sve troje vozača su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salamander

    6. april 2021 | 11:48

    Oduzimanje vozacke I auta a sve sa dobrom kaznom,treba neduzne spasiti.

  • Mane

    6. april 2021 | 15:49

    Lupajte minuse ali ovo je uzelo maha. Voznja pod dejstvom i sta se dobija ako uzmu kola? Ako ima dozvolu opet ce uraditi isto uzeti od oca. Samo uzimanje dozvole zauvek, i 15 godina zatvora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA