Dečačić stradao u Požarevcu, momak koji ga je pokosio "rekao je da nije kriv, pa pokušao da pobegne"

On je krenuo u rikverc jer nije imao gde da se okrene kolima. Međutim, izgleda da nije video mališana kojeg je udario zadnjim delom automobila

Komentari

 • Mene niko ne sluša(drift racing team)

  Morate snimati situaciju pre nego startate vozilo,morate ići sa blagom pretpostavkom da će uvek nešto iza krivine biti,polako vrlo polako u rikverc ići,ako treba a niste sigurni svirnite i čak izađite da li proverite da nema nekog noćnog šetača ,ako je buka u ulici od muzike tek tada oprez,vičite na ljude,decu,recite onima koji se muvaju Sklonite se,Izlazim!...Parkirajte sa njuškom auta koja gleda na cestu zbog preglednosti izlaska kasnije.Neka se ljute svi i čekaju ,obezbedite minimalne uslove bezbednosti.Impulsivnost zamenite intuicijom...analizom..Kome Ja pričam?!

  • ZADRŽI ZA SEBE

   @Mene niko ne sluša(drift racing team)

   Jeste to tako ali bolje tu priču zadrži za sebe jer mnogi više vole da se uče na svojim greškama,jače boli i duže se pamti.

 • Salamander

  Naravno da svakoga strah uhvati u ovakvim situacijama naravno da je kriv e sad koliko da li je mali izleteo I nije ga video to ce sud da utvrdi,pokojmu duse ode mlad zivot.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima