≫ 

Odbrana čuvara iz tržnog centra: "Devojčica prišla i pitala gde je toalet, samo ju je otpratio"

- Tvrdio je da je deo njegovog posla da pomaže ljudima, pa čak i u takvim slučajevima, devojčicu je odveo do toaleta, ali nije ulazio za njom, već je stajao ispred - navodi dobro obavešten izvor

  • 6
Dete devojčica strah plač

Foto: Shutterstock

Čuvar u tržnom centru na Zvezdari D. Š. (61), koji je osumnjičen za pokušaj silovanja desetogodišnje devojčice, na saslušanju je rekao da ima problema sa potencijom i da godinu dana nije imao odnose. On je u Višem tužilaštvu u Beogradu rekao da je devojčica njemu prišla pitavši ga gde je toalet, a da se on ponudio da je odvede "jer mu je to posao", navodi Blic.

Podsetimo, on se sumnjiči da je devojčicu odveo u muški toalet i otkopčao šlic. Na sreću, kako se sumnja u tom trenutku su naišli sestra i drugari s kojima se devojčica prethodno igrala u parkiću ispred tržnog centra i osmnjičeni radnik obezbeđenja najverovatnije je kada je čuo da je dozivaju, pustio je da izađe uz reči da to "mora da ostane naša mala tajna".

Zgrožen optužbama!

 

Osumnjičeni čuvar, prema nezvaničnim informacijama, tvrdio je da je zgrožen optužbama.

- Zgrozio sam se kada sam video šta mi stavljaju na teret - rekao je navodno on.

- On je ispričao da je toga dana radio kao čuvar u tržnom centru i da ga je devojčica koju zna iz viđenja jer se i inače igra u tom parku, pitala gde je toalet. Tvrdio je da je deo njegovog posla da pomaže ljudima, pa čak i u takvim slučajevima, devojčicu odveo do toaleta, ali da nije ulazio za njom, već je stajao ispred - otkriva sagovornik.

Kako navodi, izjavio je da je devojčica prišla njemu.

- Pitala me je gde je toalet i ja sam je pitao da li želi da je otpratim, ne sećam se šta je rekla, ali sam smatrao da treba da joj pomognem i krenuo sam sa njom. Nisam ulazio unutra - izjavio je navodno tvrdeći da nije kriv i da je šokiran onim što mu se stavlja na teret.

Podsetimo, sigurnosne kamere postavljene u tržnom centru, navodno su snimile kako sa devojčicom ulazi u prostorije muškog toaleta.

Čekao je da završi

 

- Nisam ušao za njom, ne znam ni da li je ušla u muški ili ženski toalet. Stajao sam okrenut leđima i čekao je da završi, to je trajalo možda dva minuta. Tada su dotrčala deca s kojima se prethodno igrala, pitali su gde je ona, u tom trenutku je izašla i zajedno su otrčali napolje - izjavio je navodno osumnjičeni.

Iz firme za obezbeđenje za koju je radio D. Š. nisu komentarisali ovaj slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čudo

    17. april 2021 | 05:13

    Čudno je to, devojčica se tu igra svaki dan, a nezna gde je toalet.Pravo čudo, inpotentni gospodine.

  • Devojčica

    17. april 2021 | 09:22

    Hajde:tri,dva,jedan,hajla,linč,ko šiša sud,ubi,kastriraj ,itd ali. nemoj slučajno da vodiš računa gde ti je dete.

  • Mici

    17. april 2021 | 08:28

    A sto bi ona slagala sa svojih 10 godina 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA