≫ 

Nesreća u Zemunu: Radnik pao sa skele na gradilištu i preminuo

Hitna pomoć ga je reanimirala, ali nesrećnom čoveku nije bilo pomoći

  • 4
Skela Foto: Pixabay ilustracija

U Zemunu je danas došlo do nesreće na gradilištu, kada je radnik pao sa skele, sa visine od 3 metra, saznaje Telegraf.rs.

Kako nam je rečeno, on je zadobio teže povrede i preminuo.

Hitna pomoć ga je reanimirala, ali bezuspešno.

Video: Detalji sa lica mesta na gradilištu gde je stradao radnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    22. april 2021 | 11:32

    U normalnim zemljama nema dozvole za rad na gradilistu dok gradjevinska inspekcija ne proveri bezbednost za radnike, opremu, skele ako ih ima, nazalost celi balkan je daleko od evropskih pravila, radnici na crno, sredjuju se poslovi po kafanama, mito u korupcija na svakom koraku, ljudski zivot nema cenu....

  • Svetlana

    22. april 2021 | 11:20

    To će se i na dalje dešavati na žalost, jer je malo poslodavaca koji zahtevaju, kontrolišu i prvenstveno daju neophodnu opremu za zaštitu za rad na visini. Zatvorite firmu, rebnite ogromnu novčanu plus zatvorsku kaznu za odgovorne pa ćete videti kako će se dovesti u red. Šaljite inspekciju na teren a ne da sede u kancelarijama ili "odu na teren" a završavaju svoje poslove. Saučešće porodici.

  • JA

    22. april 2021 | 11:30

    Ja nisam video ni jednog majstora radnika pomocnog radnika na gradjevini sto zahteva rad na visini i na skeli da nosi ZASTITNI POJAS koji isti kaci negde i u slucaju pada i nesrecnog slucaja postoji covek koji vrsi kontolu toga i non stop je tu jer u slucaju pada on odmah obavestava nadlezne sluzbe i pristupa spasavanju istog...ko zna sta je zastita na radu i bezbednost na radu zna o cemu govorim...pozdrav svima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA