≫ 

Čovek iz Niša zatečen mrtav za volanom: Pretpostavlja se da mu je pozlilo, pa je sleteo s puta

- Patio je od  sa visokog pritiska a mučilo ga je i srce, verovatno da je iz tog razloga izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u jarak

  • 3

Pedesetogodišnji Bojan S. iz niškog sela Gornja Studena zatečen je danas oko 16 sati mrtav u vozilu "opel vektra" niških tablica koje je sletelo s puta Niš - Jelašnica.

S obzirom na to da na vozilu nema skoro nikakvih oštećenja, pretpostavlja se da je Bojanu pozlilo za volanom, te da je iz tog razloga skrenuo s kolovoza u jarak.

Ovu sumnju potvrdio je i njegov brat od strica Ivan koga smo zatekli na mestu gde je Bojan ispustio dušu.

- Najverovatnije je da mu je pozlilo u vožnji, iako je imao samo pedeset godina bio je bolešljiv. Patio je od  sa visokog pritiska a mučilo ga je i srce, verovatno da je iz tog razloga izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u jarak. Baš sam se potresao, ne znam kako da kažem njegovoj porodici da sam ga zatekao ovde mrtvog - jedva je smogao snage da progovori nekoliko reči rođak iznenadno preminulog čoveka.

Na lice mesta bila je i ekipa niške Hitne pomoći koja je pokušavala da reanimira pedesetogodišnjaka, ali su njihovi napori bili uzaludni.

Tokom  uviđaja na Jelašničkom putu nije bilo zastoja jer se saobraćajna policija starala da vozila nesmetano prolaze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    23. april 2021 | 19:49

    Saucesce porodici, tuga, mlad covek. Evo dogadjaj, sinoc oko 8 sati pozlilo je mom suprugu, skocio mu je pritisak na 195 /90frecvenca 120,pod terapijom je za hipertenziju, odlicno je regulisao, ali iz cistok mira dok je gledao dnevnik samo mi je rekao lose mi je, Brzo izmerili smo pritisak i haos, reagovala sam zorkaptil da sazvace, ali i nifelat, i presolol 50mg,uz redovnu terapiju koju je uzeo pola sata ranije u uobicajno vreme. Zvala sam hitnu, ali nisu imali kola ali sam sa doktorom bila u vezi, spustio je pritisak na 150 /70 frekvenca 90 ali krenuo je bol u grudima, taksijem smo otisli u hitnu sluzbu Doma Zdravlja, uradjen EKG i hvala bogu bio je uredu, ali te varijacije pritiska izazvale su taj bol koji je bez terapije prosao. Imao je pre dve godine inzult ali se oporavio uspesno. Napominjem da smo dosli u jedno malo mesto u Srbiji iz Novog Sada. Ovi ljudi ovde imaju hitnu sluzbu ali po meni nedovoljno opremljenu, /a turisticko je mesto/Bila je dezurna, fina, divna, ljubazna doktorka, sama je zbrinjavala razne urgentne slučajeve. Po mom misljenju treba edukovati pacijente kako sami sebi da pomognu kod skoka TA.

  • Rm

    23. april 2021 | 18:04

    Idemo samo tovarite sa crnjacima i bice nam bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA