≫ 

U elektronskom "šteku" u zidu nađen heroin, eksploziv, pare: Za jednim uhapšenim raspisana poternica

Osumnjičeni L. B. sproveden je na izdržavanje zatvorske kazne, dok je osumnjičenima N. L. i N. M. određeno zadržavanje do 48 časova

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u opsežnoj akciji zaplenili su više od pet kilograma heroina i uhapsili L. B. (32), N. L. (33) i N. M. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u jednom ugostiteljskom objektu na Voždovcu, prilikom kontrole osumnjičenih ustanovila da je za L. B. raspisana međunarodna poternica.

Daljim radom, a pregledom automobila „golf“, koji su koristili N. L. i N. M. pronađeno je oko 150 grama heroina i oko 300 grama smese za uvećanje mase narkotika.

Takođe, policija je u kući u okolini Sopota, u kojoj neprijavljeno borave N. M. i L. B., u zidu, u „šteku“ koji se elektronski otvara, pronašla oko pet kilograma heroina, oko 18 kilograma smese za uvećanje mase narkotika, dva revolvera, pištolj i škorpion sa prigušivačem, 10 kocki plastičnog eksploziva ukupne težine jedan kilogram, 126 komada municije različitog kalibra, tri prese, aparat za vakumiranje i veću količinu novca.

Policija je zaplenila i dva automobila.

Protiv N. M. i L. B. biće podneta i krivična prijava kojom se terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni L. B. sproveden je na izdržavanje zatvorske kazne, dok je osumnjičenima N. L. i N. M. određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA