≫ 

"Ne mrdaj!": Ovako su uhapšeni dileri na ulici kad je otkriven specijalni bunker sa 52 paketa

Određeno im je zadržavanje do 48 časova

  • 11

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su oko 26 kilograma marihuane i uhapsili N. B. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u Beogradu pretresom automobila marke „škoda superb“ kojim je upravljao osumnjičeni, u specijalno izrađenom bunkeru pronašla i zaplenila 52 paketa sa marihuanom.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Ne mrdaj - vikali su pripadnici MUP-a dok su osumnjičene izvlačili iz automobila i obarali ih na ulicu. Video akcije hapšenje možete pogledati na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RoBot

    12. maj 2021 | 15:25

    Dzabe bunker kad ga neko odrukao

  • Dušica

    12. maj 2021 | 16:10

    Ja mislila to ovi iz Jovanjice sto rade na veliko, kad su oni na redu ?

  • Z

    12. maj 2021 | 17:13

    Sve je ovo cirkus. Dok se drzava ne odrekne droge i pocosti svoju đubrad u svojim redovima, organizovani kriminal ima da cveta. Ovo je samo obična predstava za građane. Samo prekinuti vezu između državnih organa i kriminalac i sve će biti u redu. A do toga čisto sumnjam da ce doći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA