≫ 

Priveden učitelj pevanja (77) iz Zaječara: Sumnja se da je napastvovao učenice na privatnim časovima

Još nije poznato da li su žrtve same progovorile ili se na drugi način došlo do ovih saznanja

  • 11
Seksualno uznemiravanje Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Zaječaru juče je odredilo zadržavanje do 48 sati za V. D. (77) iz Zaječara, zbog sumnje da je u periodu od 2005. do 2014. godine, u više navrata, vršio obljubu sa tada maloletnim devojčicama koje danas imaju 27 i 25 godina.

Kako se navodi u saopštenju, nedozvoljene radnje nad njima izvršavao u vreme kada im je davao privatne časove pevanja, javlja Zamedia.

Nezvanično, prestresom njegovog stana pronađene su i fotografije nagih devojčica na USB fleš memoriji, kao i snimak seksualnog odnosa sa sestrom jedne od njih.

Još nije poznato da li su žrtve same progovorile ili se na drugi način došlo do ovih saznanja.

Kako je navedeno, poslednji sličan slučaj u Zaječaru, imao je sudski epilog krajem prošle godine, kada je šezdeset petogodišnji Zaječarac zbog seksualnog zlostavljanja maloletnice osuđen na sedam godina zatvora.

Video: Jeziv snimak sa Ceraka: Otkopčao pantalone i prestravio devojčicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneža

    14. maj 2021 | 18:40

    A sto palma nije priveden ? Taj iz Zajecara prosle god dobio 7 god robije a Jutka nanogicu. Sude li isti sudovi svim gradjanima u ovoj Drzavi i po istim zakonima ? Pita moja baka.

  • Cobi

    14. maj 2021 | 17:22

    Dokle više ove budalaštine, stavljate ljude pod starim danima u nezavisne i sramne položaje, taj neko ako je silovan, seksualno uznemiravan, trebalo je to da odmah prijavi, a ne da čeka da prođu decenije, e sad on ima pare ajd da ga tužim, žalosno je sve to. Zamislite sad ja podnesem tužbu protiv profesora da me je pre 30 godina istuko, a profesor danas jedan ugledan, napredan građanin i zbog mog sećanja ja mu uništim život. Ako vam se nešto desi prijavite odmah, a nemojte od sramote nisam hteo i td.... Možda vam se to tada dopalo, a onda sada dolazi ono (videla žaba gde se potkivaju konji, pa i ona digla nogu).

  • J

    14. maj 2021 | 17:04

    Jao mene kako je tek u malim sredinama. Mogu da pretpostavim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA