Produžen pritvor grupi iz Bele Palanke koja je u razbojništvu ubila čoveka i povredila mu sestru

Narednih dana, istraga će otkriti ko je tačno od pomenute trojice drvetom tukao Mišića i ko mu je naneo smrtonosne povrede

  • 2
Lisice, kriminalac

Foto-ilustracija: Shutterstock

Sudija za prethodni postupak u pirotskom Višem sudu, na predlog Višeg tužilaštva, produžio je pritvor tročlanoj grupi iz Bele Palanke: A. P. (20), S. S. (25), i M. P. (26), koja je u petak između 21 i 22 časa, na smrt pretukla Predraga Mišića (70), iz beloplananačkog sela Moklište, tačnije iz zaseoka Dračje, a njegovoj pet godina mlađoj sestri Ljiljani, nanela više povreda od kojih se oporavlja.

Mišić je pretučen komadom drveta, dužine oko 1,5 metara pravougaonog oblika sa krovne konstrukcije. Drama se odigrala nešto posle 21 čas, kada je pomenuta tročlana grupa došla do njegovog dvorišta, navodno da kupi ovce. Tek što su počeli da razgovaraju, neko od pomenute trojke je uzeo drvo i počeo da udara zlosrećnog Mišića, tražeći pare, pišu Novosti.

Njegova sestra Ljiljana pokušala je da ga spase, ali je i ona dobila više udaraca. Pošto su oteli sumu između 300 i 400 hiljada dinara, batinaši su pobegli, ali ih je policija ubrzo pronašla, kao i deo otetog novca.

Tačnije identifikovala je A. P, i S. S, koji su pokušali da prikriju svog trećeg saučesika M. P. O težini povreda govori činjenica da je pretučeni čovek u Bolnici izdahnuo svega nekoliko časova nakon što je pretučen.

Narednih dana, istraga će otkriti ko je tačno od pomenute trojice drvetom tukao Mišića i ko mu je naneo smrtonosne povrede. Inače, članovi toliko pominjane grupe iz Bele Palanke su bliskom srodstvu i praktično su iz iste porodice. Policiji i tužilaštvima u pirotskom kraju je dobro poznata. Protiv svih su u toku drugi procesi koji se odnose na krivična dela iz imovinske oblasti, krađe, teške krađe i nasilje, a pojedini su i robijali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    17. maj 2021 | 14:22

    Njima mora biti produzen pritvor 40 godina a ne jedan vikend!Jeste li vi jormalni kada to u opste i pominjete!?Teško razbojistvo sa smrtnim posledicama i ubistvom u pokusaju???Dozivotna ili 40 godina,nema treće!

  • Гаргамел

    17. maj 2021 | 13:38

    Једино праведно решење за овај шљам је пролазак кроз шпалир где би били ТРЕТИРАНИ моткама из чијих крајева вире ексери ... па нека онда глуме повратнике !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA