≫ 

Povici, zavijanje sirena, dimne bombe: Snimak hapšenja osumnjičenih kriminalaca Belivukove grupe

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal

  • 20

Policija je objavila snimak velike akcije hapšenja članova grupe za koju se sumnja da je kriminalna, i da su joj vođe Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Prilikom ove akcije oni su koristili i dimne bombe, a članove grupe zaticali su na raznim mestima, od privatnih stanova, do sportske dvorane.

Neki uhapšeni mirno su stajali dok su im stavljali lisice i vršili pretres, dok su drugi bili na podu.

"Policija, poloicija", moglo se čuti dok su pripadnici MUP upadali u stanove.

Takođe, mogle su se čuti i policijske sirene.

Podsećamo, u koordiniranoj akciji policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminaluhapšeni su S. M. (40), A. D. (24), M. L. S. (21), M. S. (22), V. Đ. (19) i A.S. (22) zbog postojanja osnova  sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica.

Zaplenjeno oružje Foto: MUP

Pretresom stanova osumnjičenih zaplenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac, saopšteno je.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Video: U Belivukovoj kući pronađena mašina za mlevenje, potvrđeni tragovi DNK različitih žrtava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    21. maj 2021 | 08:36

    Predstava "Pozoriste u kuci".

  • Marko

    21. maj 2021 | 08:41

    Krivi su samo sto su grobari Kakav crni belivuk i ekipa.jasno je kakva je represija nad navijacima partizana. Jer onih 11 zastava i 500 majica sto ste zaplenili iz butika jer su i oni deo belivukove ekipe???

  • Max

    21. maj 2021 | 08:52

    Oće ovi iz bbrs i ultra boysa malo da izadju na kafu,pa hapsi grobare odmah!Cirkus!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA