Telo u Velikoj Moravi kod Varvarina pronašli meštani: Ne zna se koliko je dugo bilo u vodi

Postoji mogućnost da je telo splivalo posle nekog dužeg vremena u vodi ili da je doplutalo i da se zaglavilo kod obližnjeg drveta

  • 2
Leš, mrtvo telo, reka, ubistvo Foto: Shutterstock

Telo muškarca čiji identitet i dalje nije poznat, pronađeno je na lokalitetu Sastavci kod Varvarina, nedaleko od splava na Velikoj Moravi. Telo su pronašli meštani ovog sela.

Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju, a ona će da bude obavljena u Opštoj bolnici Kruševac. Na terenu je, logistički, angažovana i ekipa Doma zdravlja iz Varvarina, pišu "Novosti".

- U ovom trenutku je teško odrediti koliko je telo muškarca bilo u vodi, policija pokušava da putem drugih tragova dođe do više detalja i informacija. Telo jeste bilo blizu obale, ali postoji mogućnost da je isplivalo posle nekog dužeg vremena u vodi ili da je doplutalo i da se zaglavilo kod obližnjeg drveta - navodi nezvanično izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima sa lica mesta, za sada nema konkretnih tragova na telu koji mogu da upute na uzrok smrti. Očekuje da rezultati obdukcije pruže više odgovora.

Pre samo pet dana, u kanalu u Železničkoj ulici nađeno je telo NN lica ženskog pola, ali je policija vrlo brzo otkrila identitet. Ispostavilo se da je u pitanju Pejka Radović (62) iz Priboja, čiji je nestanak porodica prijavila 6. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA