≫ 

Drama na Fruškoj Gori: Psi izujedali dve devojčice i njihovog dedu, koji je pokušao da ih zaštiti

Drama se odigrala kada su devojčice došle dedi u posetu

  • 27
Rotvajler, opasan pas Foto: Shutterstock

Devojčicu (14) i njenu dvogodišnju rođaku, izujedali su komšijski psi, kada su istrčali na ulicu dok je starija devojčica šetala mlađu u selu Dobrodol u iriškoj opštini.

Prema priči komšija, koje je u petak oko 20 časova uplašila vriska, iz čeljusti pomahnitala dva psa devojčice je odbranio njihov deda Trivko S. (67), koji je i sam zadobio povrede po butini i nogama, pišu Novosti.

Drama se odigrala u Ulici Ive Lole Ribara, gde su devojčice došle kod dede u posetu.

- Starija je šetala mlađu devojčicu po ulici, ispred kuće, i odjednom su se stvorili psi koji su ih počeli da ujedaju. Čim je Trivko čuo vrisku dece, istrčao je na ulicu - kao i nas nekoliko komšija, kako bi devojčice odbranili - priča jedna od komšinica iz ove ulice koja je bila svedok strašnog događaja, dodajući da je u jednom trenutku Trivko legao na jednu od devojčica, a tada je pas počeo njega da ujeda:

- Svima je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, a da li su još tamo ne znamo. Trivko je izašao iz bolnice i on je otišao kod sina u Ledince, a i njegova žena je otišla tamo. Svi su se jako potresli - priča ova žena.

Za dva psa, jedan od njih je kane korso a drugi azijat, meštani ovog sela kažu da nije prvi put da su napali nekoga, ali da do sada nikoga nisu izujedali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    29. maj 2021 | 20:25

    Eutanazija i ćorka za vlasnika pokusaj ubistva kao odgovorno lice odnosno kao vlasnik.

  • Daki

    29. maj 2021 | 21:35

    Pse uspavati po kratkom postupku, vlasnika ili vlasnike kazniti debelo novcano, da im ne padne nikad tako nesto, to je bukvalno pokusaj ubistva. Psima je mesto u dobro ogradjenom dvoristu unutar kuce ili u boxu a ne na ulici. Katastrofa. Ccc...

  • Tane

    29. maj 2021 | 21:32

    Pa gde ti je puska moj Trivko da pobijes gamad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA