Slavujka se nije javljala ćerki, ova otišla do kuće, pozvana i policija: U sobi pronađeno telo

Osumnjičeni Srđan P, sin ubijene žene, je priveden

  • 1
Eksplozija u Čika Ljubinoj Foto: Nikola Tomić

Mladić Srđan P. osumnjičen je da je usmrtio svoju majku Slavujku P. u Šumskoj ulici u Bačkoj Palanci. Komšije ubijene Slavujke ne mogu da prihvate da je takav zločin mogao da se dogodi u porodici koja je, kako ističu, za primer u svakom pogledu.

Slavujka i njen sin živeli su sami u kući u Šumskoj ulici, dok je njen muž i otac Srđanov već duže na radu u Nemačkoj, a ćerka i sestra Slađana živi i radi u Novom Sadu.

- Oboje dece bilo je jako vezano za svoju majku. Pogotovo Srđan koji nikad neku ružnu reč nije uputio majci, niti smo ikad čuli da su se posvađali ili sukobljavali. Pomagao je svojoj majci u bašti i drugim kućnim poslovima, ali je doduše u poslednje vreme slabo viđan na ulici. Bio je miran i povučen i delovalo je kao da je imao nekih manjih problema sa živcima - rekla je jedna od komšinica za Novosti.

Sagovornici dodaju da je Srđan bio odličan đak u osnovnoj i u srednjoj školi i da je počeo da studira u Subotici, ali je studije iznenada, posle par meseci napustio i vratio se u Palanku.

Slavujku je ćerka Slađana zvala telefonom u četvrtak ujutro i pošto joj se nije javila, došla je kući koja je bila zaključana. Pozvala je najbliže komšije, jer joj je to bilo sumnjivo, ubrzo je stigla i policija, a onda, kako se saznaje i Srđan, biciklom iz grada. U sobi je pronađeno telo, a osumnjičeni Srđan je priveden.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA