Dečak kog je ubio grom pratio stado na ispaši tokom nevremena: Roditelji ga pronašli nepomičnog

Tinejdžer M. B. (15) preminuo je danas u Sjenici

  • 3
Munja, vreme, nevreme, duga Foto: Tanjug/AP

Dečak M. B. (15) iz sela Žitniće na Pešterskoj visoravni u opštini Sjenica, stradao je danas oko 14 sati od udara groma dok je čuvao ovce.

Nesrećni dečak je, prema onome što se za sada zna, pratio svoje stado na ispaši kada je Pešter odjednom zahvatilo snažno nevreme praćeno jakom kišom i grmljavinom. Toliko brzo da dečak nije imao vremena da se skloni na sigurno, piše Blic.

Posle serije gromova koji su odjeknuli Pešterom, zabrinuti da se njihovom sinu nešto moglo dogoditi roditelji su odmah seli u automobil i uputili se ka polju.

Dečaka su našli nepomičnog kraj stada.

- Koliko je dugo ležao i kada ga je udario grom, još niko ne zna. Roditelji su ga odmah stavili u automobil i uputili se ka Domu zdravlja. Imao je strašne povrede po telu i bio je već mrtav, ali su lekari nekoliko puta pokušali da ga reanimiraju. Ipak, nije mu bilo spasa, pa su konstatovali smrt - kaže izvor Novosti.

Selo Žitniće nalazi se kraj puta Duga poljana - Karajukića bunari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. jun 2021 | 22:17

    Zivot bez objašnjenja ,zasto i zbog cega,tuga velika za porodicu a i za svakog normalnog coveka gde ima osecaj zalosti i tuge kad to procita

  • glupost

    6. jun 2021 | 21:53

    Tuga bas

  • rikajlo

    6. jun 2021 | 21:53

    Deca nam ginu za stadom ovaca. Ima li veće nesreće ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA