Još jedna tragedija: Utopio se dečak (10) u bazenu kod Sombora, sumnja se da ga je gurnuo vršnjak

Nestanak deteta je prijavljen oko 22 sata

Komentari

 • Srkimaja

  Bio sam pre neki dan u zasavici, tu je bila i neka ekskurzija deca 11,12 godina e sad tu ima neka drveni toranj visok nekih 15 metara dosta neobezbedjen i sad dok nastavnice i vodici jedu u restoranu deca se penju ,skacu, guraju po tom tornju nema nikoga da ih nadgleda ili upozori da to ne rade a ja kada sam im rekao da obrate paznju na decu i da se neko moze ozbiljno povrediti sledi prevrtanje ocima , deca su deca i oni jos nemaju svest o tome sta rade ,sta je dobro a sta ne zato i postoji ta granica od 18 godina a u nekim narodima i 21 godina , iskreno saucesce i da se ovako nesto nikada vise ne desi.

 • Toni

  Secam se tako bio sam mozda dvanaest godina kada me skolski drug bio je jaci gurao sto vise u vodu nije dao da izadjem I hitna pomoc je dolazila nije se sa ovim igrati treba deci u skoli I na to paznju obratiti.

 • SVM

  GOSPODE BOŽE. SPASI NAM DECU. DECA SU U TIM GODINAMA JOŠ NESVESNA I OPASNOSTI I SVOJIH POSTUPAKA. ALI MOJA DECA SU U TIM GODINAMA PRE 20h BILA NE U DVORIŠTU VEĆ U KUĆI. ČOVEK KOJI NITI ČUJE NITI MOŽE DA POZOVE POMOĆ NE BI NI ZBOG SVOJE BEZBEDNOSTI TREBALO NOĆU DA BUDE SAM. POSTOJE MNOGI POSLOVI GDE BI MOGAO DA RADI,U GRUPI

 • Ivana

  U redu je zaposliti osobe sa invaliditetom. Ali gluvonema osoba na bazenu. Pa, dali ste realni? Odgovornost snose zaposleni na bazenu Odžaci. Strasna tragedija. Deca su to.

 • Mila

  Zašto? Kako je moguće da budu sami? To su deca, odgovorni su zaposleni. Odvede dete u skolu plivanja i ostave ih same. Koji centar za sic. rad.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima