Komentari

 • Mladen

  Stvarno bedno , kukavicki i jadno . On ima 53 godine , šta nam govori njegov profil i šta pomisliti nakon ovog dela? Uvek su se ljudi zblizavali i rastavljali, nije novina da brak ne funkcioniše , mržnja izmedju dvoje dolazi do vrhunca i ovaj očajnički potez je nešto što proizilazi i dubokog gneva to je trenutak posle kog nema dalje. Potpuno treba razumeti ljude koji apstiniraju , uzdržavaju se i čuvaju svoju život, možda vide u napred i znaju da ne bi doživeli ovako nešto. U Svetu i kod nas , nema razlike , svak svakog , e sad kom će kvrcnuti da pocini ovako nešto?

 • Hmm

  Veljko a sta bi mogla da bude pozadina svega? On je majku svoje dece ubio jer nije hteo da placa alimentaciju. Posesivni muskarci sa ovih prostora misle da je udajom zena zavrsila svoju pricu i da je on njen gospodar do kraja zivota. Pa koja je ovo zena po redu da je ubijena jer vise nisu zajedno? I vi uvek nadjete neko opravdanje jer ko zna kakva je bila i zasto je on to uradio. A razvod je sramota. Ili u ovom slucaju raskid. Zasto? Ako ne ide ne treba siliti nesto.

 • Veljko

  Dovoljno je strašno i bez ovih nebuloznih komentara dokonih ljudi. Gledajte u svoje dvorište i ne sudite da vam ne bi sudili.

 • Jjhg

  Za rn od 1000 rsd izvrsitelj otima stan u roku od 2 nedelje, a alimentacije i plate ne moraju da se naplacuju

 • MM

  JAK MUŠKARAC A TEK OTAC SRAMOTA.

 • Đorđe

  Em ženu ,em sa leđa.Kakva mustra,nula od čoveka!INapravio decu i neće da ih izdržava i puca u ženu zbog para koje treba da da svojoj deci.Bolje da se nisi rodio.

 • Shampita

  Ovo je slika i prilika "muškaraca" u Srbiji. Žena je samo tražila da plaća alimentaciju za svoju decu a on je rešio da ju ubije. Ko će sutra tu decu da hrani, školuje, vaspitava?

  • Saša

   @Shampita

   A pri razvodu dali ga je mozda pitala da i on zeli da deca budu kod njega ili se mama borila svim silama da mu ih otme ? Pri razvodu ako oba roditelja zele decu ukinuti alimentaciju pošto se jednom roditelju uskracuje pravo na svoju decu i plus mu se trazi da placa, pored nanete dusevne boli.

  • Hmm

   @Shampita

   I onda resite problem tako sto ubijete bivsu zenu ili partnera? Svaka cast nekim ocevima ali vecinu ta deca i ne zanimaju.

  • ajs

   @Shampita

   Samo ti nastavi da uzivas u sampitama i ne generalizuj situaciju(“slika i prilika muskaraca u Srbiji”)!

  • od shampite za Sašu

   @Shampita

   Kada se razvedete normalno je i prirodno da deca budu kod majke. Vama nije uskraćen pravo da vidjate decu onoliko koliko vam je to sud oderedio. Ukoliko ste dobar i savestan otac deca će želeti i češće da se vidjaju sa vama a bivša žena, ukoliko je i ona OK, neće imati ništa protiv. Sve je stvar ddogovora i ako ste normalni. Ako niste imali dobar brak valjda možete imati dobar razvod i voditi računa da vam deca izadju na pravi put. Opcija da ne plaćate alimentaciju ne postoji, to su vaša deca koju moratte finansijski"pomoći". Ne kažem izdržavati već pomoći jel novac koji vi dajete za alimentaciju je daleko manji nego što daje vaša supruga. Ali kaon što ste sami rekli deca su kod nje pa je normalno da ona više i daje za izdržavanje dece. A interesuje me šta ste mislili? Da ne plaćate ništa? I da vam deca trče u zagrljaj? Teško.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima