Zastrašujuće fotografije iz mučilišta za životinje u Kragujevcu: Leševi u džakovima u azilu

Zbog svega što se događalo u azilu uhapšen je D. G. (49), osumnjičen je da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje u svom azilu za obuku pasa

  • 14
Kragujevac, psi, zlostavljanje životinja Foto: MUP

Jezivo stanje životinja iz azila u Kragujevcu na snimku koji je objavio MUP zgrozilo je ljubitelje životinja. Preplašeni psi, prepuni rana i buva, izgladneli, bez dlake. Sada su objavljene fotografije na kojima se vidi gde su i kako uginule životinje pokopavane.

Zbog svega što se događalo u azilu uhapšen je D. G. (49), osumnjičen je da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić.

Osumnjičenom je zbog sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 Vulin: Neljude skloniti sa ulica

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da nikakvo nasilje ne može da bude nekažnjeno, ni prema ljudima, ni prema životinjama i svaki nasilnik će biti kažnjen i sklonjen sa ulica.

- Ni jedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji - poručio je ministar Vulin.

Ministar je zamolio građane, da kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i bore se za lajkove, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove.

- Verujte svojoj policiji, mi smo jedino što stoji između nasilja, ludila i normalnog života - naglasio je ministar Vulin.

Video: Mučili i ubijali pse u svom centru za obuku: Uhapšena osumnjičena grupa u Kragujevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ronaldinjo

    18. jun 2021 | 15:05

    Osuditi ga kao da je pobijo ljude jer razlike nema!!!!

  • sale

    18. jun 2021 | 14:56

    Debilcino, zelim ti najmanje 10g zatvora🙏🙏🙏

  • Slavica

    18. jun 2021 | 15:22

    Bravo za nadlezne koji su mu sve to omogucili i uredno ga placali da neguje pse, novcem iz donacija namenjenim za ove stvari. Licno ću emailom obavestiti sve nadlezne medjunarodne organizacije iz ove oblasti da vide gde zavrsavaju donacije iz ove oblasti. Ovaj ako ne dobije 20 god robije onda mi i definitivno nemamo ni pravosudje ni Drzavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA