≫ 

Zlostavljač devojčice iz Bogatića radio kod njenog oca: "Vratila se uplakana, zamalo da se sruši"

Lekarskim pregledom su uzeti brisevi kojima je potvrđeno da je bilo odnosa

  • 25
Vršnjačko nasilje, maltretiranje, silovanje, devojka, devojčica

Foto: Shutterstock

Policija u Bogatiću, je posle višečasovne intenzivne potrage kasno noćas uhapsila I. A. (38) iz sela Belotić, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (13) iz istog mesta.

Napad se dogodio sinoć u blizini hale za proslave gde je devojčica bila sa roditeljima na proslavi punoletstva. I. A. je, kako se sumnja, iskoristio poverenje devojčice, i izveo je iz sale, a potom napastvovao.

Prethodno je sedeo za istim stolom sa njenim roditeljima.

- Veselili su se i lepi privodili. On već izvesno vreme radi u radnji kod njenog oca i dobro su se poznavali. Niko nije slutio šta će se kasnije dogoditi - priča jedan od gostiju na veselju.

I. A. je, navodno, pozvao devojčicu da izađu napolje da prošetaju. U jednom dvorištu u blizini sale u mraku je počeo da je spopada. Branila se jer nije očekivala da će se tako ponašati. Dodirivao ju je, ljubio iako se opirala, ali nije uspela odmah da pobegne. Kada je osetila bol, otrgla se i vratila u salu.

Lekarskim pregledom su uzeti brisevi kojima je potvrđeno da je bilo odnosa.

- Kada se vratila u salu bila je uplakana i samo što se nije srušila. Imala je i jake bolove. Otac je odmah otišao u policijsku stanicu koja je u blizini - navodi naš izvor.

I osumnjičeni I. A. se, kako saznaje Telegraf, vratio u salu ali ne u prostor u kojem je bilo slavlje, već u sporedne prostorije u prizemlju, a odatle se izgubio u nepoznatom pravcu.

Policijska stanica se digla na noge, a inspektori su ga uhapsili oko pola dva kada se vratio kući.

Devojčica je u policiji do detalja ispričala šta se dogodilo. Roditelji nisu slušali njenu bolnu ispovest. Ocu, koji je bio u hodniku u stanici, u trenutku se učinilo da je čuo glas I. A. i istrčao je napolje ogorčen.

I. A. je sa lisicima na rukama u stanicu priveden oko pola dva. Po nalogu Višeg tužilaštva protiv njega će biti podneta prijava za obljubu i sutra će biti priveden u Više javno tužilaštvo.

Video: Ispovest majke zlostavljane devojčice: Zapaliću ga, imao je alkohol u krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA