≫ 

Krivična prijava protiv džeparoša iz marketa na Vračaru: Zavukao ženi ruku u torbu i ukrao telefon

Na jednu stvar nije mislio - sve vreme su ga snimale nadzorne kamere

  • 5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krivičnih dela krađa. On se tereti da je 2. jula ove godine u jednom marketu na Vračaru iz torbe oštećene ukrao mobilni telefon koji je potom, kako se sumnja, prodao.

Takođe, sumnja se da je dvadesetpetogodišnjak na sličan način izvršio još četiri krađe u gradskom prevozu ili u prodavnicama na teritoriji Beograda.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, nadzorne kamere jedne radnje u Golsfordijevoj ulici u Beogradu zabeležile su sramotnu scenu džeparenja. Na snimku, koji je objavljen na društvenim mrežama, prikazana je krađa mobilnog telefona.

Video je obelodanila Instagram stranica moj_beo_grad, a na njemu se vidi kako mladić i devojka ulaze u prodavnicu za jednom ženom. Ništa u početku ne deluje neobično. Ušli su u radnju normlano i čak uzeli korpu za namirnice.

Međutim, u sledećem trenutku, koristeći nepažnju žene koja stavlja zaštitnu masku nalicu, mladić joj prilazi sasvim blizu, zavlači ruku u njenu torbu i vadi telefon. Potom, on i devojka, koja je sve vreme bila pored njega kao saučesnik, izlaze iz prodavnice kao da se ništa nije dogodilo.

Iako, po ležernom ponašanju lopova, deluje da im ovo nije "podvig", izgleda da su jednu stvar propustili - sigurnosne kamere. Budući da se na snimku jasno vide njihova lica i da je upućen apel da se jave svi oni koji ih prepoznaju, nije ni mala verovatnoća da će biti uhvaćeni.

Video: Pokušali su da mu otmu telefon, nije se dao pa su ga krvnički kaznili: Vukli ga 75m na motoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    14. jul 2021 | 11:40

    Dajte njegovu sliku da znamo ko je!?

  • Biti uvek na oprezu

    14. jul 2021 | 13:05

    Za kradju uvesti Dusanov Zakonik. Jedino da ovom kaznom nece biti kradje,Ili ce narod biti primoran da se sam brani pa I po cenu zatvora Kako ovaj Zakon glasi ,u slucaju odbrane

  • 🤡

    15. jul 2021 | 00:00

    Trebale bi zene stavit zmiju u torbu, oa se setat gde su ti kokosari sto kradu, da vidimo reakciju kad izvuku zniju van, umesto mobitela ili novcanika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA