≫ 

Drama kod škole na Čukarici: Diler (27) leži na zemlji u boksericama, pored njega 22 paketića droge

Pronađena i elektronska vagica za precizno merenje

  • 15

Pripadnici MUP u Beogradu zaplenili su više od dva kilograma marihuane i uhapsili F. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je osumnjičenog uočila u dvorištu jedne škole na Čukarici u čijoj blizini je i uhapšen, a kod njega su pronađena 22 paketića marihuane, paketić amfetamina i 15.500 dinara.

Potom je policija, pretresom stana na Čukarici u kojem osumnjičeni boravi, pronašla manju količinu marihuane spakovanu u 50 paketića i elektronsku vagicu

za precizno merenje.

U drugom stanu na Čukarici koji F. M. koristi, policija je zaplenila oko dva kilograma marihuane, spakovane u dve kese, kao i 51.000 dinara za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Video: Akcija policije kao iz filmova: Uleću u naselje, preskaču ogradu i hapse dilere heroina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JACA ♎

    15. jul 2021 | 16:27

    Sad ga treba dobro "pritegnuti" ( kao što je policija nekad radila), da kaže za koga rastura drogu, a ne da ga puste za 2 dana!

  • Bhm

    15. jul 2021 | 17:08

    Da smo neka ozbiljna drzava ili bi mu odsekli 22 dela tela ili bi ga streljalo 22 policajca prilikom izvršenja smrtne kaze,ovako nista,dok ga privedu pa dok provere ko mu je menadzer da li neko iz policije,politike ili je klasični sezonac i onda dobija ili nanogicu ili nelu simbolicnu kaznicu...tako to ide u Srbistanu...

  • Rale

    15. jul 2021 | 17:29

    Ja rek’o hapsite ozbiljne dilere droge kad ono vutra… sramite se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA