≫ 

Deda koji je zaklao ženu u Varvarinu bio psihički nestabilan: Lekari rekli da "može svakom da naudi"

A. D. je pokušao da izvrši samoubistvo i 2018. godine

  • 10
Napad nozem, noz, nasilje Foto: Shutterstock

Danas je u Varvarinu došlo do ubistva, a potom i samoubistva, kada je A. D. (82) oduzeo život A. K. (47) tako što ju je preklao.

Kako pišu "Novosti", njih dvoje nisu živeli zajedno, ona se brinula o njemu, spremala mu je hranu i brinula se o njegovoj higijeni.

Navodno nisu bili u emotivnoj vezi, a nijedno od njih nema dosije. Nakon ubistva, počinilac je presudio i sebi, tako što se obesio u ekonomskom objektu kuće. Sve se dogodilo u njegovom domaćinstvu, u ulici nedaleko od Doma zdravlja.

Njegova ćerka S. M. rekla je da je njen otac više puta bio na psihijatrijskom lečenju i da je kombinovao lekove i alkohol.

- On je tamo znao da bude fin i da kada ga puste sa lečenja i dođe kući ponovo uzme piće i lekove. Sve je to tako radio. Zadnji put ja sam se brinula da potpišem da ga puste i pitala sam doktorku da li on može da naudi nekom. Ona je meni rekla: "On može svakome da naudi" - rekla je ona.

Komšija muškarca koji je počinio zločin, B. J. rekao je da je on i 2018. godine pokušao da izvrši samoubistvo. On ga je pronašao kada se obesio i skinuo sa vešala. Tada je bio u nesvesti, a nakon pokušaja samoubistva je završio na psihijatrijskom lečenju.

- Tada smo čuli neko komešanje i ubrzo sam video da je otišao u šupu, gde se i sada obesio. Pozvao sam komšiju da mi pomogne jer sam znao da neću moći sam da ga skinem - rekao je i dodao da je sve navodilo na to da će se dogoditi nešto što se upravo desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokrori

    17. jul 2021 | 17:19

    Dali Dijagnozu da je opasan i za sebe i za okolinu i mesto ćerka da ga ostavi u ustanovi ona zahtevala da se pusti da će se ona brinuti o njemu??!!I eto ti sada ??!!

  • Marija

    17. jul 2021 | 17:58

    Jadna ta žena. Em radi tako težak posao sa psihijatrijskim bolesnikom, još da je zakolje. Zar nije trebao da bude u duševnoj bolnici? Užas!!!

  • Radmila

    17. jul 2021 | 18:26

    I kao takav pusten na slobodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA