≫ 

Nasilniku koji je udarao ženu na Novom Beogradu određeno zadržavanje: Muškarac sutra pred tužiocem

Protiv žene je podneta prijava jer je napala policajca u stanici, a muškarac je najpre prošao samo sa prekršajnom prijavom

  • 24
Novi Beograd, nasilje, tuča Foto: Instagram "Moj Beograd"

Policija u Beogradu uhapsila je S. V. (29) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je u nedelju uveče na Novom Beogradu, u Ulici doktora Ivana Ribara, u alkoholisanom stanju, fizički napao devojku staru 22 godine.

Prilikom intervencije policije, dvadesetdvogodišnja devojka, koja je takođe bila u alkoholisanom stanju, fizički je napala jednog policijskog službenika, zbog čega će protiv nje biti podneta krivična prijava za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenom S. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Mladić je, podsetimo, tukao devojku naočigled brojnih građana, a snimak jezivog incidenta pojavio se na društvenim mrežama. Nakon toga, reagovala je policija i uhapsila oboje.

Protiv žene je podneta prijava jer je napala policajca u stanici, a muškarac je u prvom trenutku prošao samo sa prekršajnom prijavom, dok mu se sada na teret stavlja i krivično delo.

Video: Muškarac šutnuo devojku u glavu, svi ćute i gledaju: Šokantan snimak nasilja sa Ade Ciganlije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    19. jul 2021 | 22:47

    Што би рекао народ нашла врећа закрпу. Оваквих сцрна да се двоје пијаних потуку нодувек је било, само што некада није било друштвених мрежа, па су овакве ствари могле да узнемире само непосредне очевидце.

  • Lidija

    19. jul 2021 | 22:10

    Samo kompleksaši se istresaju nad ženom, decom ili curom.

  • Vrancov

    19. jul 2021 | 21:34

    Šta lupetaš? Ako je ona njega "tukla" kako ćeš onda nazvati njegovo udaranje nogom u lice, udaranje šakama itd? Toga skota treba zatvoriti i udaljuti šti dalje od civikizovana društva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA