Bahatom vozaču sa Karaburme brat podleteo pod autobus: Život izgubio pred kućom, bio je dete

Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je da mu odredi pritvor i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode

  • 9
Cene iznajmljivanja kola su ostale iste Foto: Pixabay

Lazaru G. (38), koji je osumnjičen da je pokosio S. B. (9), njegovog mlađeg brata L. B. (4) i njihovog oca Mihaila u nedelju uveče na pešačkom prelazu na Karaburmi, prema rečima komšija, brat je poginuo kad je podleteo pod autobus. Takođe mu je, prema njihovim tvrdnjama, tragično preminuo i otac.

- Prva nesreća desila se pre 20 godina. Lazarov rođeni brat poginuo je ispred kuće, kada je podleteo pod autobus. Preko puta njihove kuće nalazi se stanica i navodno su se deca gurkala i došlo je do tragedije. Dečak je tada bio peti razred - kažu komšije.

Dodaju da je osumnjičenom preminuo i otac.

- Pre desetak godina porodično su išli na more i tada ih je zadesila nesreća. Lazerev otac je prvog dana ušao u vodu i preminuo, najverovatnije od srčanog udara - pričaju komšije, piše Kurir.

Podsetimo, Lazar koji je osumnjičen da je udario dečake i njihovog oca kad su prelazili ulicu, pobegao je sa lica mesta.

Uhapšen je sutradan.

Pokušao je da sakrije automobil na parkingu u blizini kuće u kojoj živi sa porodicom.

Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je danas da mu odredi pritvor i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Tužilaštvo je ranije danas tražilo da se osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom roku ponovio krivično delo, kao i da će uticati na svedoke, jer se branio ćutanjem.

U zahtevu za određivanje pritvora tužilaštvo je podsetilo i da je napustio lice mesta, da se nije sam prijavio nakon nezgode već ga je pronašla policija, kao i da nema prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije, odnosno adresa prebivališta je pasivizirana.

Takođe je tužilaštvo ukazalo da je više puta osuđivan i to dva puta zbog izvršenja saobraćajnih krivičnih dela.

Video: Majka se sudarila, a devojčica izletela kroz prozor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    21. jul 2021 | 23:44

    Kakva SRAMOTA!!!!! Uništio celu porodicu, nije pokušao da im pruži pomoć već je pobegao sa mesta nesreće i Prvi opštinski sud odbija da mu odredi pritvor, a drugima prete zatvorom zbog prelaska ulice... treba takvim sudijama zabraniti da ikada više rade.... mito i korupcija na svakom koraku...

  • Nerealno

    21. jul 2021 | 23:11

    Zašto niko ne objavi ime i prezime sudije, zar je trebalo nedaj bože da bude smrtnih ishoda da odredi pritvor? Zar novinari ne bi trebalo da postave neka pitanja tom sudiji? Izgleda da ovde svako treba pravdu na svoj način da traži, sramota za državu i one koji je vode!!! 😡😡😡

  • Perke

    22. jul 2021 | 07:58

    Deinstalirajte komunisticki sistem pravosuđa... uklonite poslusnike, karijeriste i one koji nikom nece da se zameraju iz sudijskih fotelja ... Uvedite izbor tužioca glasovima građana, pa da se predstave, da im vidimo CV, da čujemo kakav im je program... Prepisite američke zakone, uvedite red i rad u sudnice.. Hoćemo pravdu u ovoj državi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA