≫ 

Detalji brutalnog nasilja u Nišu: Tukao žene koje su branile staricu jer je sporo prelazila ulicu

Muškarac izašao iz automobila i zadao udarce po glavi dvema ženama

  • 64
Tuča, Niš, muškarac udara žene

Printskrin: Instagram

Pripadnici MUP u Nišu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su M. A. (38), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se tereti da je danas u Bulevaru Nemanjića u Nišu, na pešačkom prelazu, izašao iz svog automobila i dvema ženama zadao udarce po glavi. One su prethodno stale u odbranu starije žene koja se sporo kretala prelazeći pešački prelaz, dok je on iz automobila trubio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

 

 

Video: Muškarac napao devojku na ulici u Novom Sadu, ona vikala upomoć, zovite policiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    24. jul 2021 | 22:21

    Auuu kolka gromada nekorisne mase. Mnogi rudnici placu za ovakve. Ne bih ja njega u zatvor nikako da se tovi jos vise na nas racun. Samo tezak fizicki rad je za njega i samo tako moze da se dovede u red pa mozda ce nekada i da moze da se nazove ljudskim bicem ovo je sada vepar koliko vidim mada se izvinjavam svinjama koje su plemenite zivotinje za uvredu sto sam ih uporedio sa ovom nekorisnom masom.

  • Jera

    24. jul 2021 | 20:03

    Vracam ovaj klip ceo dan, i uvek se iznerviram gledajuci i razmisljajuci kako je steta sto ova nakaza od lika dise ovaj vazduh uopste!

  • Marina

    24. jul 2021 | 20:10

    Šta manijak radi tek u svojoj kući? Na robiju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA