Despotov otac o podignutoj optužnici protiv vozača: Osećam bes jer se čekalo, mala kazna do 8 godina

Mališan je izlazio iz autobusa, a vozač ga nije primetio i nastavio je da vozi

Komentari

 • Vesna

  Mene interesuje gde je bila baba za to vreme i šta je radila?

 • Pile

  On i Zena rade i bitisu u Nemacku,Sina itrapili Baki na cuvanje i vaspitanje, tamo postuju zakon ,samo ne postuju zakon roditelja za decu. Zao mi deteta dusame boli i ja sam roditelj al moje dete iz autobusa uvek je bilo u narucju, dok je bilo malo.Baki je dovoljno tren opustanja i tragedija je na pomolu.Po meni tri su krivca, RODITElJ, SOFeR, i na kraju BAKA.

 • Vozač busa

  Otac pokojnog Despota ne može da se pomiri da je njegova rodjena majka ili tasta kriva za pogibiju njegovog deteta što je možda i normalno,ali šta se nameračio na vozača autobusa samo zato što je policajac.

 • Viki

  A zasto baba ne ide u zatvor? Ona je najkrivlja.

 • Vuk

  Ništa ne verujem državnim institucijama.

 • Goran

  Gotovo je sad...

 • Otac

  Pitao bi sve vas koji "preispitujete baku i roditelje" sa cime bi ste vi bili zadovoljni kada vam se dete ne bi vratilo kuci? Velika podrska porodici u momentima koji su najveci strah jednog roditelja, a vama ostalima na cast takvi stavovi.

  • Tina

   @Otac

   Baba je kriva. Lako je vama svaljivati krivicu na druge.

 • Crni

  Uz duzno postovanje ali nismo u Nemackoj i vaze Zakoni Srbije. I pored toga sto smo u Srbiji i kod nas se vodi kao ubistvo bez predumisljaja jer da nije tako da odgovara samo iz saobracaja dobio bi novcanu kaznu oduzimanje dozvole isl, za krivicu ide zatvorska kazna i to ide u paketu ali moze biti i odvojeni postupak sto je retko odnosno bar Ja nisam cuo. Osam meseci je malo duze, obicno za sest meseci podignu optuznicu i krene spor. Vozac je uvek ili gotovo uvek kriv ali treba uvek ostaviti mogucnost da stvarno nije video, mogao da reaguje isl. Naravno nisam bio prisutan i secam se tekstova kroz maglu i ovo pisem principijelno i uvek ostavljam mogucnost da nije sve onakako kako izgleda na prvi pogled ili kako Ja ili neko drugi vidi situaciju. I Ja sam kroz nesto slicno prosao u porodici i znam da je porodici uvek kazna koju sud donese mala pa makar bila i maksimalna a drugoj strani makar i minimalna uvek velika. Biti sudija u ovom i slicnim slucajevima gde deca stradaju je ma kako delovalo jednostavno uvek svima tesko i bolno pa uvek treba biti izuzetno pazljiv.

 • Vozac

  Jadan kolega. Ajde sad Centar za socijalni rad da pročelja porodicu. Ja bi i babu u zatvor

  • Babajaga

   @Vozac

   Babi je dozivotna kazna dovoljna jer nije pazila na dete. Ne znam kako se desilo, ali uvek prvo gledam da dete sigurno izadje, ako uopste udjem u gradsko vozilo. A unuci se vole vise od zivota.

 • Zijad Žigić

  Max. 2 godine ako dobije, ne verujem ni toliko.

 • Sile

  Ljudi danas sedaju za volan s'mnogo problema.Svi stalno negde zure.Rastrojeni.Brata sam igubio pre 20 god.Ne verovatno kako se sve namesti.Zato kad sedate za volan razmisljaj te i o drugom.NISTE JEDINI za volanom.Da je kri vozac kriv je.

  • Crni

   @Sile

   Njegova krivica je nesporna samo je pitanje da li mogao videti dete i da li ga je video. Secam se kroz maglu da je baba izasla a dete ostalo valjda u busu ali nista dalje od toga tako da treba biti vrlo oprezan u vezi celog slucaja.

 • Radovan

  Žao i je deteta, jer je dete naše naj veće bogatst6vo, posebno kada nam je natalitet na nuli. Postavljam sada i odgovornost roditelja i bake u ovom slučaju. Znate li vi koliko je visoko dete od 4 godine? da li ga je vozač stvarno mogao videti u našim autobusima? A šta je radila baka, morala ga je, mišljenja sam, držati u naručju. Autobus je mogao i naglo zakočiti što bi imalo kobne posledice po mališana. Neka se otac ne divi tuđoj nesreći i ne poziva na Nemačku. Ipak mu savetujem da preispita i sebe i baku u celom ovom slučaju.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima