Vučić: Iz vrha MUP su pomagali aktivnosti Belivukovog klana, na putu smo da to brzo rešimo

Predsednik Srbije rekao je da će za dva dana da bude podignuta optužnica protiv Belivukove grupe

  • 13
Aleksandar Vučić, Veljko Belivuk Velja Nevolja

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je za Beluvukovu grupu "gotova priča" i da za dva dana ide optužnica.

- Borim se za normalnu i pristojnu Srbiju, da više nikome i nikada ne padne napamet da ubija ljude, a kamoli da im secka delove tela i melje u mašini - rekao je Vučić gostujući na Pinku.

Na pitanje novinara da li to znači da Belivukova grupa i kriminalci više neće imati podršku u državnom aparatu, Vučić je rekao:

- To je gotova priča, ide optužnica za dva dana - završena je to priča. Svi koji su im pomagali sada su u mišoj rupi, ali ćemo ih isterati iz mišje rupe.

Vučić je rekao da ih ima više i da je to bio veoma moćan sistem koji je pomagao kriminalcima.

- Iz vrha MUP-a i malo ispod vrha MUP-a su pomagali aktivnosti tog klana. Danas je trogodišjica ubistva Ognjanovića, to bez delova MUP-a nije moglo da bude završeno. Ipak, mislim da smo na putu da to vrlo brzo rešimo - naglasio je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    30. jul 2021 | 00:38

    Očekujem da će biti nastavljena velika borba protiv kriminala i korupcije i da će mnogi iz vlasti biti uhapšeni.

  • Jovanka

    29. jul 2021 | 09:44

    Mup kao bezbedonosna struktura koja mora da garantuje sigurnost nije smela da ima ovakav propust!Da vidimo te pametnjakovice..?

  • Nebojša

    29. jul 2021 | 00:58

    Apsolitno ne priznajrm da postoji bilo kakva realna borba protiv mafije i kriminala dok ne bude pohapsrno komolrtan policijski vrh iz prethodnog perioda i to SVI DO KEDNOGA i dok im ne bude konfiskovana imovina pocev od Stefanovica, Hrkalovickr, Papića itditd.. Sve je totalna farsa i SLEMPovanje. tj Silovanje Logike Rgzibicijom Mentalnih Perverzija. Za sve kao ima dokaza a za njih NEMA. Zar unistenje dokaza nije dovoljno za ubistvo na sinama,... Zamaraju me ove glupe price o nekakvoj borbi BEZ REZULTATA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA