≫ 

Tvrdio da je majstor i prevario Beograđanku: Muškarac opljačkao stan, pa nestao bez traga

Prevarena Beograđanka tvrdi da joj je lažni majstor tražio novac za svakakve radove

  • 3
lažni građevinski preduzimač, beograd Printscreen: Instagram/moj_beo_grad

Beograđanka N. M. tvrdi da ju je lažni građevinski preduzimač prevario za 1.500 evra, a potom joj izneo sve vredno iz stana i nestao bez traga.

Kako N. M. navodi za "Blic" on se predstavio kao preduzimač iz Užica, koji je u Beograd došao kako bi upisao dete u školu, pa je za to vreme želeo da zaradi novac.

- Za njega sam saznala od poznanika. Meni je bilo hitno da se stan što pre renovira, a on se predstavio kao preduzimač iz Užica koji je došao u Beograd da upiše dete u školu. Bio mu je potreban smeštaj, a on je trebalo za to vreme da mi renovira stan - priča N. M. i dodaje da mu je dala ključeve od svog doma.

Kako tvrdi, on ju je svakodnevno obaveštavao o napretku radova koje izvršava u stanu, sve dok nije nestao bez traga.

- Nakon nekoliko dana, mi smo otišli na odmor. On je ostao da radi u našem stanu i svakodnevno me je putem Vibera obaveštavao kako protiču radovi. Nisam ni u jednom trenutku posumnjala dok u nedelju nije isključio mobilni telefon i nestao bez traga. Kada sam došla, on je za sve vreme koje je proveo u stanu, skinuo je pločice iz kupatila i po neki zid okrečio - objašnjava Beograđanka.

Ona navodi da joj je tražio novac za svakakve radove.

- Ja sam sve uredno platila, za to čak imam i svedoke koji su mu nosili novac. Imam od njega samo ime i prezime. Prijavila sam ga policiji, međutim rekli su mi da to ime čak ni ne postoji u sistemu - dodaje prevarena Beograđanka koja je fotografije ovog lažnog preduzimača objavila na društvenim mrežama, a one su se proširile po raznim grupama koje prate dešavanja u Beogradu.

Video: Zovite policiju čim ga vidite! Pištoljem opljačkao pumpu, a sada luta Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA