Komšinica na parkingu zatekla Ljubomirovo telo: "Prizor je bio jeziv, kao iz gangsterskih filmova"

Ljubomir Trnić (46) iz Sremske Mitrovice pronađen je mrtav, a njegovo telo bilo je zamotano u tepih

  • 1
Ljubomir Trnić ubijen Foto: Facebook/Ljubomir Trnic

V. L. (38) i N. K. (26) sumnjiče se da su u četvrtak ubili Ljubomira Trnića (45) u Sremskoj Mitovici. Oni su, prema nezvaničnim informacijama, mučili i nožem ubili Ljubomira u stanu u Sremskoj Mitrovici koji pripada V. L. Ubistvu je, kako piše Informer, prethodilo pijančenje.

Osumnjičeni, koji su navodno i ljubavnici su, kako se sumnja, zatim umotali Ljubišin leš u tepih i ostavili ga u gepeku "golfa" u naselju Kamenjar, u blizini Nikolinine zgrade. Motiv krvavog zločina nije poznat, a policija je danas uhapsila osumnjičeni par.

Komšinica N. K. ispričala je da je Ljubišin leš otkriven tek u petak predveče, oko 18 sati.

- Krenula sam da bacim smeće u kontejner, kada sam na parkingu ugledala jeziv prizor. Kao u gangsterskim filmovima... Iz starog sivog "golfa 5", koji je tu često bio parkiran, virio je dugačak tepih iz koga je kapala krv. Krvi je bilo svuda ispod kola - priča šokirana žena, koja je odmah pozvala policiju.

Ubijeni Ljubomir, inače, sa suprugom Jovanom ima troje dece uzrasta 10, pet i godinu i po dana. Živeo je s porodicom u mitrovačkom naselju Jalija, a njegov nestanak je u četvrtak uveče prijavila njegova supruga Jovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    30. avgust 2021 | 20:09

    Troje dece i visio sa ovim, verovatno iznajmljivao tu devojku od tog njenog deckaKoji joj je ujedno bio i makro.. mislim koliko god da su ludi nisu ga na ulici nasli bezveze i ubili, neki motiv postoji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA