≫ 

Ljubomir Trnić ubijen zbog 20.000 dinara? Supruga tvrdi da mu nije pronađen novčanik

Ona i dalje tvrdi da ne zna šta bi mogao da bude motiv ovog svirepog ubistva

  • 1
Ljubomir Trnić ubijen Foto: Facebook/Ljubomir Trnic

V. L. (38) i N. K. (26) sumnjiče se da su u četvrtak ubili Ljubomira Trnića (45) u Sremskoj Mitovici. Oni su, prema nezvaničnim informacijama, mučili i nožem ubili Ljubomira u stanu u Sremskoj Mitrovici koji pripada V. L. Ubistvu je prethodilo pijančenje.

Osumnjičeni su, koji su navodno i ljubavnici, kako se sumnja, zatim umotali Ljubišin leš u tepih i ostavili ga u gepeku "golfa" u naselju Kamenjar, u blizini zgrade N. K. Motiv krvavog zločina nije poznat, a policija je danas uhapsila osumnjičeni par.

Sada mi je pao kamen sa srca. Verujem u pravosuđe i očekujem da će adekvatno biti kažnjeni. Mog supruga, oca troje maloletne dece ništa ne može vratiti, ali nadam se da će osumnjičeni ići tamo gde im je i mesto, u zatvor - kaže supruga ubijenog Ljubomira, prenose Novosti.

Ona i dalje tvrdi da ne zna šta bi mogao da bude motiv ovog svirepog ubistva, sem možda pljačke.

- Mi nismo pronašli njegov novčanik, a znam da je u njemu imao socijalnu pomoć, sve ukupno oko 20.000 dinara. Da li je to bio razlog da plati glavom, ne znam - govori Jovana, koja podseća da joj je suprug preminuo od posledica brutalnog prebijanja.

Ljubomir se u četvrtak sastao sa dvojicom prijatelja, sa kojima je ispred jedne prodavnice popio pivo. Tada su se, navodno, pojavili i dvoje osumnjičenih, a Venes se zakačio sa jednim muškarcem, dok je Ljubomir stao ispred njih kako ne bi došlo do tuče.

Svedoci ovoga incidenta kažu da su se strasti brzo smirile i da je V.L. pozvao LJubu kod njega na još koje piće, a da je on krenuo sa njima. Od tada mu se izgubio svaki trag.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    31. avgust 2021 | 07:32

    Шећераш пије алкохол?Па отишао на још неко пиће?Социјална помоћ? Нешто овде не штима...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA