≫ 

Majka nasilnika iz Zablaća u suzama: "Tukao je snahu posle slavlja, napao i mene jer sam je branila"

* Žena otkrila kako ovo nije prvi put da njen sin nasrće na suprugu s kojom ima četvoro dece * Prošlog puta, požalila se, i sama je dobila dva šamara

  • 4
Silovanje, tuga, starica, ruke, žena, žrtva Foto: Shutterstock

Samo molim boga da mi preživi snaha koju je, nažalost, moj sin preksinoć pretukao skoro nasmrt, bole su reči kojima svoju priču za Nova.rs počinje majka nasilnika Stoja V. iz Zablaća kod Čačka.

- Nije se slagao sa suprugom, ali su nastavili da žive skupa jer imaju četvoro dece - kaže Stoja.

Kroz suze priča da je njen sin noćas krvnički tukao suprugu, a kada je htela da odbrani snahu počeo je da udara i nju.

- Nisam htela da se mešam u njihov brak, a i prilikom prethodnog incidenta od sina sam dobila dva šamara - ogorčeno navodi sagovornica.

Kako kaže, nije bila sposobna da u svojoj kući i dvorištu gleda horore koje je G. izazivao, uglavnom, u alkoholisanom stanju, a da ne reaguje.

- Sinoć su bili na veselju, kada su došli počela je svađa i tuča. Njegovo nasilje i postupke ne opravdavam i morala sam da zaštitim snahu. Sasvim je sigurno da je G. psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol - ispričala je Stoja.

Ona kaže da je trenutno veliki napor odgajati četvoro dece, jer ima i drugog bolesnog sina na svojim plećima.

- Oni imaju dve devojčice i dva dečaka. Verujte, nemam više snage da pričam, jer nisam spavala celu noć, a danas čuvam unuke, a ni sama ne znam koliko sam udaraca po nogama dobila od sina - rekla je Stoja V., dodajući da su joj u Centru za socijalni rad obećali pomoć za desetak dana.

Komšije sa kojima smo razgovarali su skoro zanemeli.

- Ovo je lep i bogat kraj, svi se, uglavnom, bave poljoprivredom i imaju uslove za pristojan život. Samo da žena preživi i bude sa svojom decom - saglasni su.

Prema rečima sagovornika portala iz policije, njihova služba je nebrojeno puta intervenisala zbog nasilja u ovoj porodici.

Podsećanja radi, G. V. pretukao je preko noći svoju suprugu tako što je uzeo motku na kojoj je bio ekser i udarao je. Nesrećna žena je bila totalno dezorjentisana i golu su je dovezli na Urgentno odeljenje čačanske bolnice odakle je prebačena na intenzivnu negu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bara

    31. avgust 2021 | 09:17

    Nadam se da ce nasilnik dobiti 25gza pokzsaj ubistva i dugogodisnje mucenje uz obavezu da placa alimentaciju

  • Svi sve

    31. avgust 2021 | 09:43

    Vide i cute, je. s ti komsiluk kad ih zabole za sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA