≫ 

Pretučena žena iz Zablaća van životne opasnosti: Biće pod stalnim nadzorom lekara

"Žena je ležala zgrčena, naga i okružena krvlju"

  • 0
Zablaće

tragovi krvi na mestu gde je pronađena / Foto: RINA

Stanje žene koju je muž pretukao motkom i tom prilikom joj otkinuo uvo je konačno u stabilnom stanju i van životne opasnosti, potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

- Dovezena je sa teškim telesnim povredama, a pregled je izvršio tim lekara. Za sada su konstatovane teške povrede lica i posekotine, prelom nekoliko rebara, a zbog velikih otoka na licu nastalih usled prebijanja maksilofacijalni hirurg ne može još uvek da se izjasni da li je došlo do preloma sinusne kosti - rečeno je u bolnici.

U narednih nekoliko dana, N. V. će biti pod stalnim nadzorom lekara i medicinskog osoblja jer otoci moraju biti sanirani kako bi se utvrdile dalje povrede.

Meštani čačanskog sela Zablaće zgroženi su nasiljem koje se dogodilo u njihovom mestu. Juče ujutru su zatkeli strašan prizor, koji kako kaže, nikad neće zaboraviti.

Zablaće

Foto: RINA

- Žena je ležala zgrčena, naga i okružena krvlju. Nije znala gde se nalazi i imala je podlive i posekotine na licu. Ovo je zaista strašno što se desilo, a još gore je što se znalo da su i ranije imali problema, jer ga je i ranije prijavljivala policiji - kažu za RINU meštani.

Muškarcu koji je pretukao ženu odrđeno je zadržavanje od 48 sati. On je već imao i zabranu prilaska porodici.

Video: Pretučena, u ranama: Sandra nam je poslala jezive slike i snimak nasilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA