Otkriveno koliko je promila u krvi imao tinejdžer koji je vozio automobil u Zemun Polju

U nesreći je poginula tinejdžerka, a petoro dece i mladih ljudi je povređeno

  • 3
Teška nesreća u Zemun polju, Altina Printskrin: Instagram/moj_beo_grad

Ivan J. (16), koji je vozio automobil prilikom saobraćajne nesreće u Zemun Polju imao je jedan promil alkohola u krvi u toku nesreće, pišu Novosti. Ovo je otkriveno pošto je vozaču uzeta krv na analizu.

Podsećamo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju uveče u Zemun Polju, usled koje je poginula tinejdžerka Slađana A. (17), a teške telesne povrede opasne po život zadobilo je dete (8).

Teške povrede zadobio je i dečak (10), dok su još tri osobe lakše povređene. Reč je o devojci staroj 19 godina, tinejdžeru od 16, kao i devojčici od 14 godina. Osmogodišnje dete je kritično i nalazi se u komi.

Video: Teška nesreća kod Altine: Automobil pun maloletnika udario u trafo, poginula devojčica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    31. avgust 2021 | 18:41

    Kod nas se tinejdzerima u diskotekama kafanama vasarima i ostalom prodaje alkohol u ogromnim kolicinama. U svakoj prodavnici klinci kupuju cigare alkohol rizle i slicno. Kad shvatimo da deca ne smeju takvi da budu bice vec kasno.. u bilo kojoj pravoj drzavi ovo ne bi smelo da se dogadja! Politika me NE zanima ali prodavati klincima alkohol pustati ih ubdiskoteke da se drogiraju celu noc isto je sto i ubistvo iz nehata.

  • Ljubiša

    31. avgust 2021 | 19:51

    Pa hteli smo zapadnu demokratiju, zar ne? Pa evo je. U onoj zloj diktaturi, deca su znala bar da kažu "dobar dan", a sad? Eeee, ali važnija su dečija prava, od života.

  • B

    1. septembar 2021 | 06:15

    Cije je dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA