Supruga Mike Aleksića o njegovom izlasku iz pritvora: "Mnogo je smršao, ali je sad spokojan"

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću optuženom da je silovao i polno uznemiravao više polaznica te škole

  • 2
Biljana Aleksić Printskrin: Youtube/KTV Televizija - Zvanični kanal

Miroslav Aleksić prebačen je danas iz zatvorskog u kućni pritvor. Prema rečima njegove supruge Biljane Mašić, ispred njihove zgrade bilo je "opsadno stanje".

- Srećna sam, mnogo radosna i nekako sad spokojnija. I Mika je sigurno sad spokojan, jer kuća je kuća, ne može se porediti sa pritvorskom ćelijom. Ovako je prve utiske iznela Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića, za Novosti, oko pola sata nakon što je on iz pritvora prebačen u kućni pritvor.

Na pitanje kako joj on sad izgleda posle osam meseci provedenih u pritvoru, Biljana odgovara da se on trudi da živi u sadašnjosti i da se ne okreće ka onom lošem što je prošlo.

- Viđala sam ga u pritvoru, ali drugačije je kad ga vidite sa maskom i kroz staklo, a drugačije uživo. Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv - priča Biljana, navodeći da im je ispred zgrade bilo "opsadno stanje" pa se zbog toga čudno osećala.

- On je jedva uspeo da izađe iz kola i uđe u zgradu. U kući smo ga dočekale njegova bratanica i ja. Nisam znala kada će doći i koliko traje sva ta procedura, pa smo ga od po podne čekale. Sad se ljudi javljaju, zovu, troje je došlo da ga vidi. Kad je ušao na vrata odmah mu je dotrčao i naš pas - rekla je Biljana.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću optuženom da je silovao i polno uznemiravao više polaznica te škole i odredio mu meru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor, kućni pritvor uz nanogicu.

Ovom odlukom usvojena je žalba odbrane i preinačeno je rešenje Višeg suda u Beogradu koji je Aleksiću produžio pritvor rešenjem od 26. avgusta zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    10. septembar 2021 | 23:23

    Šta pokvarenost, pakost, zloba mogu da ti unište život samo da bi dobile sekund mediskog prostora.

  • Perke

    11. septembar 2021 | 08:52

    Malo li je 8 meseci pakla zbog glumica/ drugarica Bijeline ćerke... Sve i da je čovek kriv, u šta zaista sumnjam, pošaljite ga u zatvor kada ga osudite, a ne da terorisete starca bez prostate mesecima i mesecima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA